Вкусни пилешки дробчета

  • 13 794
  • 11
Момичета аз не обичам дробчета, но за любимия направих нещо, което и аз ядох с удоволствие Party
Ето я и рецептата:
1кг. пилешки дробчета
800-1кг. лук
250гр.бекон
200гр. гъбки
5-6к.краставички
бяло вино или бира или вода..
магданоз, сол, черен пипер
кашкавал за поръсване.
Изчиствам дробчетата и ги сварявам за пет минути. През това време задушавам лука/нарязан на шайби/ и гъбките/нарязани на филийки/. Нарязвам бекона и к.краставички на ивички и всичко изсипвам в тавичка.Заливам с малко вино, или бира или вода, слагам подправките и покривам с фолио. Слагам в загрята фурна до готовност. Накрая поръсвам с настърган кашкавал.
Възможно е всичко да се сложи без предварителна обработка, но тогава ще се задушава по-дълго време във фурната........
Дано Ви хареса Hug
Виж целия пост
# 1
 newsm10
Виж целия пост
# 2
Звучи много вкусно и ароматно.Това сигурно ще стане и с пилешки пържолки Flutter
Виж целия пост
# 3
Тази рецепта я знам, като "Дробчета по ловджийски", само че всичките продукти само се запържват.
Виж целия пост
# 4
Много вкусничко звучи!
Виж целия пост
# 5
Много вкусничко звучи!
Peace Heart Eyes
Виж целия пост
# 6
Звучи много вкусно и ароматно.
Peace
Виж целия пост
# 7
Звучи добре и съм сигурна, че е вкусно.
Виж целия пост
# 8
Много вкусно, тъкмо ми се ядяха пил.дробчета, но се чудех какво да ги правя 1кг., че по-малко разфасовки не намирам. Само че под това фолио не се ли запичат много бавно  newsm78. Кажи ориентировъчно колко време им трябва във фурната?
Тази рецепта я знам, като "Дробчета по ловджийски", само че всичките продукти само се запържват.
Така ми изглежда по-бързо приготвянето. Кажи за колко време долу-горе е готово?
Виж целия пост
# 9
Тази рецепта я знам, като "Дробчета по ловджийски", само че всичките продукти само се запържват.
Така ми изглежда по-бързо приготвянето. Кажи за колко време долу-горе е готово?

Аз лично не съм я правила, предлагат ги в едно заведение, което често посещаваме.
Виж целия пост
# 10
Аз приготвям подобни дробчета, но на тиган. Предварително сварявам дробчетата в херметическа тенджера за около 10-15 минути, нарязвам на малки парченца и добавям към горепосоените продукти за 10 минути, за да се смеси вкуса на продуктите и да се зачервят дробчетата. Може да се сложи и морков, който същоо трябва да се подвари предварително.
Виж целия пост
# 11
Страхотно!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия