Вече преведена рецепта за Венец от ядки

  • 1 233
  • 3
Вчера си купих форма за торта и кексове и на гърба на етикета има отпечатана рецепта за кексче, но за съжаление на непознатит за мен езици. Моля, ако някой има желание да ми я преведе. Предварително благодая   bouquet
Виж целия пост
# 1
Венец от ядки
За тестото
225 гр. масло, 200 гр. захар, 1 пакетче ванилова захар на Dr Oetker, 1 Щипка канела, 4 яйца, 150 гр. брашно, 3 равни чаени лъжички Backin на Dr Oetker, 300 гр. смлени лешници
Заливка
150 гр. фин млечен кувертюр, 50 гр. горчив кувертюр
Тестото се приготвя от посочените продукти и се изсипва в намаслена форма за печене
Фурна на ток_ предварително zагрята от 170 до 200 градуса
Фурна на газ_ не zагрята, от 3 до 4 степен
Време за печене около 45 минути
След като е изпечен сладкиша, се изважда от формата за печене и се оставя да изстине
Заливката
Всяка по отделно се разтваря по посочения на опаковката начин. Сладкиша се Залива с фин млечния кувертюр, а с горчивия се напръсква отгоре, за да се украси.
Виж целия пост
# 2
Искам да помогна, но за съжаление, рецептата я няма на английкси, а само на Немски, Холандски /предполагам/ и Френски.
Ето ти инструкциите за работа с формата, оба4е. Те поне са И на английски:)

Винаги намазвайте формата с маргарин/масло, преди употреба. По4иствайте само с парцал/мека тъкан. Не поставяйте формата в съдомиялна машина! Не разрязвайте тортата в самата форма.
Виж целия пост
# 3
Благодаря, Ivence  bouquet
Maika, и аз само с английския се справям  Wink, но благодаря и на теб   bouquet
Сега не ми остава нищо освен да направя сладкиша
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия