Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Спешно - личен лекар 13 ДКЦ

  • 4 150
  • 7
Привет на всички,

търся личен лекар, по възможност в 13 ДКЦ, Лозенец или поне някъде наблизо. Доскорошният ми личен лекар беше в друг град, за съжаление обаче той се разболя много лошо, сега го замества друг д-р, но аз реших, че е крайно време да си избера нов в София.

От няколко дни ме мъчи някакъв вирус  и днес посетих един познат лекар, който ми каза,че няма как да ме запише веднага. Каза, че реално мога да съм негова пациентка едва началото на следващия месец, след като той подаде отчета си до здравната каса. Съответно няма как да ми даде болничен и аз ще трябва пак да съм на работа, макар и в лощо състояние. ( Аз бих могла да си взема блничен от моята лекарка, но да пътувам 150 км за това ми идва множко в това състояние.)

Доколкото аз знам, личният лекар може да се мени по всяко време на годината, ако е в друг град и това да стане веднага.  Моля кажете ми така ли е както обяснява този лекар и дали някой се сеща за вариант с блничния? Просто наистина съм в кофти състояние.

Предварително ви благодаря
Виж целия пост
# 1
Моят личен лекар, а също и педиатър на децата ми е д-р Маркова  Peace
Доволна съм от точните диагнози, които поставя и адекватното лечение  Peace
Виж целия пост
# 2
Хора, трбва ми мнение спешно. Благодаря
Виж целия пост
# 3
Ако е спешно заради болничен, отиди в частен медицински център с личния си здравен картон и ще ти издадат без проблем! Иначе Др Маркова наистина е внимателна - тя е лична на детето ми, а аз съм при Др Сиракова. Успех!
Виж целия пост
# 4
За болничния - успях .... Ама личен лекар още не съм успяла да си намеря. Чакам за отзиви за даденото ДКЦ или някое друго наблизо  Peace
Виж целия пост
# 5
Здравей!
Нашият лекар е в 13 ДКЦ и се казва д-р. Печев. Много сме доволни от него.
Виж целия пост
# 6
Избягвай д-р Облакова. Пред кабинета й винаги се чака страшно много (поне по час и половина) и то всеки божи ден, без изключение. И от каквото и да се оплакваш, предписва Оспамокс.
Виж целия пост
# 7
Момичета, благодаря   bouquet - аз вече си избрах нов лекар, но в Студентска поликлиника.Понеже имаше 1-2 отговора на темата, тоест нямаше отзиви - избрах него ( баща е на мой приятел и съответно се надявам да е ок) Всички нови отговори са добре дошли, защото ако не съм доволна, мисля юни да го сменя.
Мерси   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия