Свински , пилешки пържоли или филе от риба

  • 2 600
  • 1
Свински пържоли без кост се начукват много на тънко.Нареждатсе в тава,отгоре се нареждат    на колелца лук  върху него пак на колелца варени моркови.Разбърква се майонеза със ситно настърган кашкавал-за средно голама тава 2кутии майонеза и около200-300гр кашкавал.        Посипва се върху пържолите 1-2пръста да се покрият исе пекат на около 180градуса около 30-40минути със нож се проверяват пържолите дали са готови.Може да се направи със пилешки  пържоли или със филе от бяла риба
Виж целия пост
# 1
Ще го прабвам с риба, правила съм и друг път с майонеза и картофи и беше вкусно. Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия