"99 и 1 рецепти от Време за готвене"- очарована съм!

  • 5 127
  • 35
     Горда притежателка съм на книгата, чийто редактор е Дона Heart Eyes Не се стърпях да пусна тема, тъй като съм възхитена от луксозното издание- прегледно, приятно за окото и прилича много на моя личен Кулинарник, където си пиша рецептите- карате веднага да сготвиш описаното ястие  chef, само дето аз нямам такива хубави картинки в рецептурника си Blush
Благодаря на екипа за книгата,защото имаше нужда от такава на пазара, поне за тоя 8 март няма да мисля подаръци  bouquet
Виж целия пост
# 1
Еий, чудна идея ми даде! Аз още не съм видяла книгата, но още утре ще прегледам книжния пазар!  bouquet
Виж целия пост
# 2
Момичета колко струва книгата?
Виж целия пост
# 3
Книгата струва 14.80, в комплект с ДВД  Simple Smile
Виж целия пост
# 4
Къде я има?
Виж целия пост
# 5

В книжарниците на Хеликон, Хермес и Пингвините в цялата страна, в магазините Пикадили във Варна и София, както и на площад Славейков в София   Simple Smile
Виж целия пост
# 6
Мерси. Ще си я купя.
Виж целия пост
# 7
http://www.pe-bg.com/?cid=9&pid=21600&pt=0&cat=

Виж целия пост
# 8
 Peace
Виж целия пост
# 9
desiniko, благодаря за линка  Simple Smile
Виж целия пост
# 10
Да се похваля - вече и аз съм горд притежател на книгата на Влади Mr. Green
Имам и един въпрос - това че излезе книгата означава ли че няма да има повече рецепти в темата "време за готвене"??? Thinking
Виж целия пост
# 11
И аз да се похваля - подариха ми книгата на Влади за 8-ми март(това ми беше поръчката за подарък).  bouquet
 Сега чакам и първия брой на списанието.
Но имам въпрос към Дона:
Искам да направя Амереканския домашен ябълков пай - когато Влади го прави не успях да си запиша рецептата. Има го в книгата на стр. 148, но има грешка - при продуктите 2 пъти е написано захар - 200гр захар и 400гр захар кое от двете е маслото за да си го коригирам ( по надолу в приготвянето пише че е едното е масло, но кое ) Thinking
Виж целия пост
# 12
Аз искам да попитам всички рецепти ли са със снимки или има цветно приложение само за някои от тях?
Иначе я търсих, но явно още не е дошла до Видин  Laughing.
Виж целия пост
# 13
Камамбер , замотала съм се с подготовката на списанието, уточняваме кои рецепти ще влизат там и кои не... а и тия дни не ми остава време да пускам нови тук  Rolling Eyes Иначе сайтът ни се обновява в момента, надявам се скоро да го пуснем, там ще ги има рецептите.
pedagog, ще питам кое какво е и ще ти кажа  Blush
3ори , ако я няма по книжарниците, може да се поръча по интернет - има я в сайта на Пингвините, desiniko е дала линк по-надолу.
Всички рецепти са със снимки, да.
Хубава и успешна седмица ви пожелавам   bouquet
Виж целия пост
# 14
pedagog, маслото е 1 чаена лъжичка при ябълките. Захарта е само 200 гр, плюс 150 гр. за тестото.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия