Грис и/или нишесте

  • 1 350
  • 8
Здравейте, мами!
Може да ви се стори малко странно мойто питане - знае ли някоя от вас какво точно представлява нишестето и какво гриста. Знам, че и двете се правят от пшеница, но не знам каква е разликата между тях и оттам съответно кое е по-полезното от двете. Благодаря предварително и се извинявам, ако някъде е писано нещо по тази тема.
Виж целия пост
# 1
Ами на гърба на всяка опаковка пише какво точно има вътре и ще видиш разликата  Peace
Аз доколкото знам, в нишестето няма нищо друго освен това. И то натуралното. За мен другото е чиста химия.
В гриста е запазена доста по-голяма част от зърното.
Аз предпочитам да давам грис пред нишесте
Виж целия пост
# 2
Мисля че гриста минева през някаква техническа обработка за да стане на гранули.
Виж целия пост
# 3
Аз предпочитам да давам грис пред нишесте
Peace
Виж целия пост
# 4
Нишестето е брашно, може да е царевично, пшенично. Има с различни аромати, готово е за готвене.
Грисът е по-полезен и по-добър като избор. Мисля, че предварително е запечен.
Виж целия пост
# 5
И аз съм за гриса.
Виж целия пост
# 6
Благодаря ви сърдечно за отговорите   bouquet!
Виж целия пост
# 7
И аз да се присъединя ,че предпочитам гриса пред нишестето Peace.
Виж целия пост
# 8
Гриса просто е по-едро смлян мисля,че не е запечен! И двете съдържат полезни вещества , така, че използвай и двете!  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия