Сирене под капак с кренвирш и домат

  • 3 833
  • 11
Снощи намерих тази рецепта и я направих за вечеря на моя мъж много му хареса ето и на който иска.

Продукти3 или 4яйца,50гр масло,1домат,100-150гр сирене,1кренвирш,кашкавал ,черен и червен пипер.

Приготвяне загрейте по голяма част от маслото в средно голям тефлонов тиган отгоре се слагат филийки сирене а върху него кръгчета домат,чукнете отгоре яйцата,поръсете с парченца кренвирш и бучки от останалото масло, пожелание настържете малко кашкавал.Тигана се захлупва и се задушава 5-10мин.Обърнете го в чиния и го поръсете с черен и червен пипер.

 Да ви е сладко  chef

Виж целия пост
# 1
Звучи доооста вкусно.А непременно ли да е тиган и то тефлонов. newsm78
Виж целия пост
# 2
Звучи вкусно.Довечера ще го пробвам.
Благодаря за рецептата.
Виж целия пост
# 3
Звучи лесно и вкусно ще го направя Grinning
Виж целия пост
# 4
Ще я изпробвам тази рецепта.
Благодаря.  bouquet
Виж целия пост
# 5
Ето какво ще вечеряме довечера!В петък хладилникът ни не е от най-пълните,но тези продукти се намират вътре.Само ще заменя кремвиршите с шунка. Flutter
Виж целия пост
# 6
Интересно и могат да се правят вариации.... Защо не с пилешко сварено месо останало от предния ден....
Виж целия пост
# 7
Непременно ще опитам. Благодаря за идеята!  chef
Виж целия пост
# 8
Олее, много вкусно ми звучи Blush
Виж целия пост
# 9
Ще я изпробвам тази рецепта.
Благодаря.  bouquet

  bouquet
Виж целия пост
# 10
Ще се пробва! Hug
Виж целия пост
# 11
Благодаря, ще я пробвам   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия