Въпрос за пържоли

  • 575
  • 6
Тъй като много рядко готвя, съм в лек стрес.
Реших да направя свински пържоли с кост отстрани с картофи на фурна.
Сложила съм ги в Магисос и сега киснат.
След това се чудя, дали да ги запържа леко и след това да ги сложа в тавичка или направо в тавичка?
И картофите също дали да ги запържвам леко или направо в тавичката?
И дали да слагам вода в тавичката, след като мисля да сложа фолио отгоре?

Какво е вашето мнение?
Виж целия пост
# 1
Ако са на фурна, няма нужда от запържване. Направо в тавичка и месото, и картофите. На дъното с малко мазнина и вода. Аз слагам равни части вода и бира. И подправки на картофките. Без фолио, на не много силна фурна.
Виж целия пост
# 2
Аз НАПРАВО СЛАГАМ ПЪРЖОЛИТЕ И КАРТОФИТЕ БЕЗ ДА ЗАПЪРЖВАМ.Само,че ги начуквам предварително.Сложи в тавата малко вода и наблюдавай ако изври долей.Като станат готови махни фолиото да се позапечат ако искаш.
Виж целия пост
# 3
Не ги пържи  Stop , като махнеш фолиото ще се запекат.
Виж целия пост
# 4
Мерси за съветите. Ще кажа как са станали.  Grinning
Виж целия пост
# 5
Пържолките ми станаха много добре. Крехки и сочни. Отдолу сложих картофи, една чаша зеленчуков бульон и няколко капки унисос. Пече се с фолио и след това се зачерви. Горда съм от себе си.  Blush
Виж целия пост
# 6
Аз снощи правих нещо подобно, без картофи - те бяха като салатка за гарнитура  Wink, само пържолки с лук и гъби. Заредих йената, метнах ги във фурната и ги "забравих" за 2 часа. Станаха супер. Ама не останаха.....
Ето и снимка:

http://img112.imageshack.us/img112/5060/hpim1205uv8.jpg
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия