Драконово месо

  • 800
  • 7
пилешки гърди се режат на ленти, като пръст.

Поставят се поне 1h (1 -2 дни най-добре) в следната марината:
3 с.л. майонеза
3 сурови разбити яйца 
3  с.л. царевично нишесте
подправки на вкус, аз слагам само соев сос, на око

Гребва се от сместа с голяма лъжица, важно е месото да не е отцедено и се пържи като шницел.

Вълшебно е!
Добър апетит
Виж целия пост
# 1
Ще чакам отзиви!
Виж целия пост
# 2
А защо "драконово месо"?  newsm78
Виж целия пост
# 3
Нямам идея защо така се казва, една позната ми го каза така, и аз така го наричам. У дома много се ядат шницели (злояди хлапета  Crazyс малко любими манджи), та това нещо сменя малко менюто.
Виж целия пост
# 4
Добре звучи,нещо като панировка се получава от соса - ще го пробвам,може би много скоро,намира ми се пилешко филе във фризера!
Виж целия пост
# 5
Майонеза, яйца и месо...  Stop Прекалено белтъчинно и тежко ми идва.
Виж целия пост
# 6
И друго се сетих, пак с пилешки гърди.  По наше село (Канада), месото е по-евтино от зеленчука, та се лапат мравки на поразия.

Та гърдите се мариноват 2-3 дни в хладилника с майонеза, кисело мляко, и всякакви останали по дъното на шишетата сосове, после се пекат на скара, става мозък направо! Досега все ми ставаха сухи пилешките гърди, на конци се точат, аз и не обичам много бяло месо, ама така бяха направо фантазия!

( да не споменавам как ми се яде коприва, ама тук нямаааааа #Cussing out)
Виж целия пост
# 7
Пробвах го, но не съм дочела че се реже на ленти ooooh! нарязах на кубчета, а поради липса на нишесте, сгъстих със същото количество галета.

Стана много вкусно - месото е крехко и сочно, а панировката е като много вкусен омлет  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия