как готвите ярешко месо

  • 1 689
  • 10
дайте идея ,имам такова месо/бутче/и не зная как и с какво да го сготвя newsm78
Виж целия пост
# 1
Както агнешко- печено, като предварително е намазано с каша от червен пипер, джоджен, чер пипер и брашно. Завива се с фолио, а после се отгъва. Понякога си мисля, че е по-вкусно и от агнешкото. Wink
Виж целия пост
# 2
На картофена яхния.
Виж целия пост
# 3
Със зелен лук,чесън,спанак и джоджен във фурната.
Виж целия пост
# 4
Скоро имаше подобна тема, та ярешкото можеш да го сготвиш точно както и агнешкото.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=184738.msg3778660#msg3778660
Виж целия пост
# 5
Точно както и агнешкото... е, ако ти се види малко стааричко, може да го направиш в гювеч с картофи и зеленчуци, нарязано на парчета - демек като овнешко...
Виж целия пост
# 6
2 врьзки пресен лук,2,3 скилидки чесьн,джоджен,черно пиперче,сол и ориз.
задушавам лука и чесьна в краве масло и ги слагам вьв тавичката сьс ярешкото,прибавям малко водичка и мушкам вьв фурната под фолио за около 1 час.след това запьржвам ориза и кьм него прибавям джоджена(може да сложиш и гьбки)).слагам вьв сьщата тава при ярешкото и добавям вода.махам фолиото и готвя докато ориза стане готов(още около час)преди да го извадя от фурната намазвам ярешкото  сьс 4ервен пипер и масло.
п.с.п сьщият начин приготвям и агнешкото  chef  bouquet
Виж целия пост
# 7
Както агнешко- печено, като предварително е намазано с каша от червен пипер, джоджен, чер пипер и брашно. Завива се с фолио, а после се отгъва. Понякога си мисля, че е по-вкусно и от агнешкото. Wink
   така го направих снощи и мъж ми си облиза пръстите,споделих че форумските мами са ми помогнали Laughing  bouquetблагодаря
Виж целия пост
# 8
Аз приготвям ярешкото както агнешко. Нарязвам на порции, всяко парче се намазва със следната смес:
чесън пресован, олио, червен пипер, мащерка, джоджен, , соев сос, вълшебен вкус. Порциите се нареждат в тава полива се с малко вода тавата се покрива с фолио и се пече най малко два часа на 200 градуса. След това се запича.
Виж целия пост
# 9
Със зелен лук,чесън,спанак и джоджен във фурната.
Става супер!  chef
Виж целия пост
# 10
Както агнешко- печено, като предварително е намазано с каша от червен пипер, джоджен, чер пипер и брашно. Завива се с фолио, а после се отгъва. Понякога си мисля, че е по-вкусно и от агнешкото. Wink
Точно!  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия