Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За по-големи каки и батковци, обичащи науката

  • 442
  • 5
Здравейте!

Мисля, че следното съобщение би представлявало интерес за по-големи деца, интересуващи се от астрономия, химия, физика и всякакви други науки:

БАН  ОБЯВЯВА  ДНИ  НА  ОТВОРЕНИ  ВРАТИ 


  На 21 и 22 май 2007 г. (понеделник и вторник) от 9.00 – 17.00 часа


Дните на отворени врати на БАН ще предоставят възможност на широката общественост във връзка с честването на 24 май – Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост да се запознае с дейността с дейността и постиженията на институтите, лабораториите, библиотеките и музеите на Академията, както и с мястото и ролята на БАН в научното и обществено-икономическото развитие на нашата страна.
Ръководството на БАН кани всички интересуващи се граждани да посетят институтите, лабораториите, библиотеките и музеите на БАН с пожелание за полезни контакти с учените и служителите на Академията.


                                                           От Ръководството на БАН   
Виж целия пост
# 1
Някой знае ли къде се намират лабораториите по химия например? или по физика?
Виж целия пост
# 2
Институтът по физика на твърдото тяло при БАН се намира преди Метро, минава се една бариера и там има няколко института на БАН  http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=9d701ae1b7e02e2f50eca6b4e6b814 … p;ix=65&iy=24 . Около бившия стадион Академик също има институти на БАН ето тук -  http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=9d701ae1b7e02e2f50eca6b4e6b814 … p;ix=59&iy=35
Виж целия пост
# 3
Ето тук http://www.bas.bg/index.php?pat=basdept&glaven=dept&ezik=bg#earth има всички институти на БАН.
Виж целия пост
# 4
Благодаряза инфото! А аз научих, че на 18.05 всички музеи ще работят до късно и безплатно. Специално Археологическия ще е отворен до 1ч през нощта. Ние в момента сме на вълна музеи.
Виж целия пост
# 5
Благодаря, вероятно ще се възползваме!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия