Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бихте ли ми погледнали резултатите

  • 537
  • 3
Здравейте,моля да коментирате резултатите ми.Много ме притеснява високото ниво на пролактина,въпреки че лекарката ми каза че няма нищо страшно и другия цикъл пак ще го изследваме.

На 4-ти ден от цикъла:
LH-3.42 (2.4-12.6)
FSH-4.63 (3.5-12.5)
Estradiol-44.00 (12.5-166)
Testosterone-0.316 (0.06-0.82)

На 19-ти ден от цикъла след фоликулометрия и доказана овулация:
Progesterone-17.2 (1.7-27.0)
Prolactin-877.5 (127-637)

Какво бихте ме посъветвали,кога да изследвам пак пролактина?Благодаря ви  bouquet
Виж целия пост
# 1
Освен пролактина, другите са добре.
Ако искаш направи го след седмица отново. При спазване на правилата: покой, достатъчен сън предната вечер и т.н.
Когато имаха съмнение за завишаване на пролактина, на мен ми дадоха да го изследвам в две последователни сутрини. Но мисля, че е излишно.
Виж целия пост
# 2
Пролактина се влияе и от стрес. Освен това не трябва да са ти пипани гърдите няколко часа преди изследването. Спокойно, може да е само моментно повишен. А останалите са перфектни. Повтори изследването и не се шашкай.
Виж целия пост
# 3
Иzследвай го отново, но ако пак е zавиШен, отиди на ендокринолог (ако вече не си била). На мен с по ниски стойности ми откриха аденом.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия