Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Зъбки ли да очаквам?Случвало ли ви се е?

  • 274
  • 1
Предварително искам да се извиня ако темата ми не е за тук,но тъй като все още кърмя бебо реших да попитам тук.
 Марти е от 10 дни с разтройство,като имам в предвид следното:в началото започна да се изхожда по 3 пъти на ден,а от няколко дни ги намали на 2 пъти.Изпражненията му са нормални на цвят,но доста редки,по скоро приличат на каша,миришат на кисело.До сега не е акал така,освен когато беше изцяло на кърма,става дума до 6-я месец от тогава захраних.Говорих с педито още първите дни,каза ми че най вероятно е вирус.Предписа Ентерол 2 по 1 и лечебна каша на Хумана(против диария) и ми даде напътствия с какво да го храня.И така Марти от тогава е само на ориз,картофи и моркови.Промяна в акането няма.До сега не  е имал проблем с изхождането,винаги съм се стремяла да давам храна,която балансира,в смисъл да не води да запичане или разхлабване.Така  до сега акаше по веднъж на ден.Искам и да споделя,че все още го кърмя на поискване,събират ни се около 5-6 кърмения за денонощие,като не се буди нощем.Няма никакви признаци за настинка или вирус,през деня е весел,не повръща,има апетит,няма температура.Единствено вечер става кисел,така беше при поникването на предните зъбчета.Вече има 6.
 Педито излезе в отпуск,но онзи ден  говорих с нея по телефона и и казах че все още няма промяна.Каза ми да изчакам още няколко дни и пак да звънна.И най накрая да дойда на въпроса си:Може ли това да е признак за появата на зъбки?Случвало ли се е на някоя от вас?
Благодаря ви!
Виж целия пост
# 1
Пуснете изследвания на детето. Така да се гадае не е добре, особенно като е за малко дете. Педиатъра като е в отпуск, би трябвало да има друг, който го замества и да ви даде направление за изследвания.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия