Как да направя консервирана царевица

  • 1 105
  • 6
Очаквам предложенията ви Grinning
Виж целия пост
# 1
Като се орони на зърна, когато е млечна.
Пълни се в буркани - не до ръбчето, а още 1см. по-надолу. Долива се с вода пак до там, поставя 1 ч л сол на 1 буркан от 0.800л. затваря и вари около 1.5-2ч.
Виж целия пост
# 2
Ние с майка ми миналата година я правихме така: Сваряваме царевицата с кочаните, след това роним зрънцата и прибираме във фризера в малки кутийки, може и в торбички. Като я размразиш е като току що сварена
Виж целия пост
# 3
Като се орони на зърна, когато е млечна.
Пълни се в буркани - не до ръбчето, а още 1см. по-надолу. Долива се с вода пак до там, поставя 1 ч л сол на 1 буркан от 0.800л. затваря и вари около 1.5-2ч.
а сурова ли е?
Виж целия пост
# 4
Сурова да. Затова се и вари повечко, защото е от фамилия бобови  Laughing

А за фризера - както е писала Tasha
Виж целия пост
# 5
Ние с майка ми миналата година я правихме така: Сваряваме царевицата с кочаните, след това роним зрънцата и прибираме във фризера в малки кутийки, може и в торбички. Като я размразиш е като току що сварена
Peace Peace Peace Peace
Виж целия пост
# 6
Благодаря ви момичета  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия