Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

триизмерен ехограф - кога?

  • 3 166
  • 7
Здравейте,
Искам да попитам кога най-рано е удачно да отида да видя бебчо на триизмерен ехограф и къде в София има тъкав?
Предварително благодаря за всякаква информация Simple Smile
Виж целия пост
# 1
Аз ходих в 18г.с. при доц.Томова в клиника Св.Лазар!
Сега вече има доста триизмерни ехографи,така че няма значение къде ще отидеш,въпросът е да те гледа добър специалист!
При нас всичко се видя перфектно,дори и пола познаха от раз Simple Smile !
Виж целия пост
# 2
Ние ходихме точно в 20 г.с. Доколкото знам тогава дори е задължително. Действително се вижда всичко. напр. големината на малкия мозък, бъбреци, и всички органи, размери на някои кости и т.н.
Нашият лекар ни прати при негов колега, който има кабинет в Студентски град. 40 лв. струваше прегледа. Ако искаш точен адрес на ЛС.
Виж целия пост
# 3
.....има в ''Св.София''даже можеш да отидеш без пари,ако се запишеш в тамошния курс за бремени Rolling Eyes Аз бях в 5-тия  месец,но после пак ходих към края.
Виж целия пост
# 4
Колкото по-рано толкова по-добре. Искам да кажа, че ако можеш да си го позволиш финансово е добре да те видят още в края на 12-та седмица. Тогава ще ти дадат и съвет кога да бъде следващия преглед. Ако не можеш да издържиш с парите, доколкото знам 20-та седмица е най-подходяща.
Виж целия пост
# 5
МЦ "Фемина" - д-р Димитрова, много е внимателна и във форумите има много добри мнения за нея. Аз ходих в 22-рата седмица, струваше 50.00лв. Задължително вземи таткото!
Виж целия пост
# 6
Аз ходих в 19 седмица при д-р Спасов в МЦ Фемина.Много съм доволна и ти го препоръчвам.Прегледа струваше 40 лева,с включен в тях запис/касетата беше от нас/.
Доктора каза,че е препоръчително прегледа да се направи 21-22 седмица.Тогава се виждало най-добре бебчето.Успех в избора
Виж целия пост
# 7
Много благодаря на всички за помощта!
Успех ви желая!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия