Мога ли да оправя суха млечна баница?

  • 1 366
  • 5
Направих за първи път, стана уж супер, но я правих с домашна юфка, а не с кори за баница и оплесках пропорциите. Стана вкусно, но ужасно сухо. Мога ли да коригирам тепърва (изпечена е два пъти и е изстудена в хладилника) или да посещава кръглата папка?  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 1
защо не пробваш да я сиропираш? newsm78 така не се нуждае от още едно печене.
Виж целия пост
# 2
И аз за това си помислих, но дали ще попие, след като има изпечен крем...
Виж целия пост
# 3
А ако я накъсаш на парченца с вилица и я залееш с още една доза крем newsm78
Виж целия пост
# 4
А ако я накъсаш на парченца с вилица и я залееш с още една доза крем newsm78

Отивам  Simple Smile
Виж целия пост
# 5
Лабрекс, стана идеално.   bouquet
Няма много вид, но е вкусно. Глътна общо 3л и половина мляко и 10 яйца, смятайте как съм се изложила  Embarassed
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия