За разтварянето на Аптамил

  • 3 124
  • 22
 Има ли някакво съществено значение с каква температура на водата трябва да се разтваря Аптамил?За Фризовон разбрах,че,ако температурата не е 70 градуса някаква съставка на млякото не можела да се усвои от организма  newsm78
Виж целия пост
# 1
Просто ако не е гореща водата, не се разтваря добре. Остават едни кристалчета по стените на шишето.
На кутията пише 60 градуса, но моето впечатление е, че трябва още по-топла за Аптамил.
Виж целия пост
# 2
Ами аз до сега го разтварях със стайна температура и с повече разбиване,става,ама ако пък има нещо такова за усвояването  newsm78
Виж целия пост
# 3
За адаптираните млека максималната допустима температура е 50 градуса. 
Разтварят се добре при всякакви темератури. Винаги съм давала млякото на стайна и не съм имала проблем. Просто се сипва водата, отгоре необходимото количество АМ и веднага се разбива с друсане на шишето. Винаги става  Peace
Няма определена съставка, просто горещата вода разрушава и отнема почти всичко ценно и важно от адаптираните млека.
Виж целия пост
# 4
За адаптираните млека максималната допустима температура е 50 градуса. 
Разтварят се добре при всякакви темератури. Винаги съм давала млякото на стайна и не съм имала проблем. Просто се сипва водата, отгоре необходимото количество АМ и веднага се разбива с друсане на шишето. Винаги става  Peace
Няма определена съставка, просто горещата вода разрушава и отнема почти всичко ценно и важно от адаптираните млека.

 newsm10
Виж целия пост
# 5
За адаптираните млека максималната допустима температура е 50 градуса. 
Разтварят се добре при всякакви темератури. Винаги съм давала млякото на стайна и не съм имала проблем. Просто се сипва водата, отгоре необходимото количество АМ и веднага се разбива с друсане на шишето. Винаги става  Peace
Няма определена съставка, просто горещата вода разрушава и отнема почти всичко ценно и важно от адаптираните млека.

 newsm10
                    Peace
Виж целия пост
# 6
Съгласна съм PeaceРазтваря ми се при 40 или 50 градуса без проблем,но под 40 не ми се разтваря добре.60 или 70 градуса не са нужни.
Виж целия пост
# 7
За адаптираните млека максималната допустима температура е 50 градуса. 
Разтварят се добре при всякакви темератури. Винаги съм давала млякото на стайна и не съм имала проблем. Просто се сипва водата, отгоре необходимото количество АМ и веднага се разбива с друсане на шишето. Винаги става  Peace
Няма определена съставка, просто горещата вода разрушава и отнема почти всичко ценно и важно от адаптираните млека.
Peace
Виж целия пост
# 8
Високата температура (над60) може да убие пребиотиците, които се еъдържат в млякото. Най- добре следвай точно инструкциите на опаковката Naughty
Виж целия пост
# 9
Не съм съгласна,че се разбива добре при стайна Т.  Naughty На мен ми става на буци.Разклащам много добре,но пак не става, също отгоре седи мазно.Изстудявам водата до момента в който е по-топличка,добре се разстваря АМ,но не прекалено топла и не се получава никаква пяна. Според мен това е най-добрата Т за разстваряне на АМ.Незнам колко точно е Т-та.Може би около 50 както каза Блонди.Наистина високата Т убива полезните съставки. А за кристалчетата,това е нормално за Аптамил.  Peace
Виж целия пост
# 10
А за кристалчетата,това е нормално за Аптамил.  Peace

Тези кристалета по принцип ги няма. Не и в оригиналното мляко.
Виж целия пост
# 11
Не е вярно, че млякото се разтваря при всякаква температура. При нас се наложи да сменим няколко млека и има голяма разлика. Някои се разтварят и в студена като Нан примерно, но други, ако водата не е топла, забрави да го разтвориш. Да не говорим, че Аптамил 2 така и не успях при никаква температура да го разтворя. Все оставаха бучки вътре. Може би попаднах на кофти партида. В последствие го смених по тази и по други причини.
Виж целия пост
# 12
А за кристалчетата,това е нормално за Аптамил.  Peace

Тези кристалета по принцип ги няма. Не и в оригиналното мляко.
Тогава какво мляко продават по магазините? Били сме и на Аптамил 1,сега сме на 2 и при двете има. Все пак е бебешка храна не би трябвало... знам ли  newsm78 Дай малко повечко инфо.  Grinning  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 13
И при нас си имаше някакви плуващи неразтворени мазнини според мен, особено като се поохлади млякото.
Виж целия пост
# 14
И при нас си имаше някакви плуващи неразтворени мазнини според мен, особено като се поохлади млякото.
Ако е по-студена водата ми се получава,иначе когато съм го разстворила в по-топла и изстине млякото няма.  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия