имам пресен джоджен от село , какво да сготвя с него?

  • 4 001
  • 19
та това е, ама го написах и аз......  ooooh! Crazy

кюфтенца?
Виж целия пост
# 1
Боб,агнешко.. newsm78
А ако е голямо количество-сложи си го във фризера. Flutter
Виж целия пост
# 2
Джодженът  е подправка, не съм срещала досега рецепта за самостоятелна манджа с него .
Когато имам повече го суша или слагам във фризера.
Виж целия пост
# 3
Джодженът  е подправка, не съм срещала досега рецепта за самостоятелна манджа с него .
Когато имам повече го суша или слагам във фризера.
И аз знам така.
Виж целия пост
# 4
Дам...подправка си е ...аз я слагам в боб/и зрял и зелен/, във сарми и пълнени чушки с ориз и кайма, агнешко, дроб сарма....в друго не го използувам,само в тези яденета.
Прави се и чай от джоджен,ама при разстройство Wink
Ако е голямо количество, отдели си малко пресен за част от тези манджи дето съм ти написала, останалия или замръзи във фризера...аз например си го суша и се имам за цялата година Wink
Виж целия пост
# 5
Дори аз знам,че кюфтета с джоджен не се правят.
Виж целия пост
# 6
ясно, че като подправка се ползва  Crazy, мислех , че се подразбира.

 за пълнените чушки ми харесва идеята   bouquet
Виж целия пост
# 7
Боб,агнешко.. newsm78
А ако е голямо количество-сложи си го във фризера. Flutter
И аз за това се сещам
Виж целия пост
# 8
Джодженът  е подправка, не съм срещала досега рецепта за самостоятелна манджа с него .
Когато имам повече го суша или слагам във фризера.
Peace

И аз слагам на пълнените чушки,но за кюфтета не съм чувала newsm78
Виж целия пост
# 9
сготви леща, пилешка яхния, дори на ориз с пиле може да сложиш. А ако е много, както са ти казали момичетата - нарязан в пликче във фризера.
Виж целия пост
# 10
родопчани го слагат в пататник.
на мен комбинацията картофи и джоджен страшно ми харесва.
Виж целия пост
# 11
Агнешко печено на тава, боб чорба, пиле с ориз на тава.
Виж целия пост
# 12
Слагам на супата ми от сьомга, става много хубаво с джоджен,и на бяб боб манджа.
Виж целия пост
# 13
Слагам на супата ми от сьомга, става много хубаво с джоджен,и на бяб боб манджа.

Я дай тази супи4ка, моля. Ние сьомгата много я тачим у нас.
Виж целия пост
# 14
Картофената яхния става по-вкусна с джоджен, а пататника е много вкусен, прави се с пресен джоджен.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия