Панирани пилешки крилца - помощ!

  • 11 908
  • 11
Моля ви, ако някой знае рецепта за хубави, хрупкави и пикантни панирани пилешки крилца да сподели с мен. Аз като ги направя стават трагедия, а така ги обичаме. Също така не мога да се справя с изпържването им. Аз ли на силен котлон ги пържа не знам, но или панировката пада при слаб котлон или пък бързо изгаря при силен.
Виж целия пост
# 1
сваряваш ги , после ги омазваш хубаво с майонеза и после топиш в галета където си си сложила пикантните подправки и печеш във фурната  Hug
Виж целия пост
# 2
сваряваш ги , после ги омазваш хубаво с майонеза и после топиш в галета където си си сложила пикантните подправки и печеш във фурната  Hug

Правих ги по този начин и станаха страхотни  Peace
Виж целия пост
# 3
Благодаря ви момичета за светкавичните отговори. Ще ги направя. А мога ли да не ги варя или ще останат сурови.
Виж целия пост
# 4
сваряваш ги , после ги омазваш хубаво с майонеза и после топиш в галета където си си сложила пикантните подправки и печеш във фурната  Hug


И аз ги правих по тази рецепта и станаха страхотни, но това не е ли рецептата на Руска?

Виж целия пост
# 5
сваряваш ги , после ги омазваш хубаво с майонеза и после топиш в галета където си си сложила пикантните подправки и печеш във фурната  Hug
МММм, звучи супер, а и аз както не съм фен на пърженото, тъкмо мързелива рецепта за мен  Mr. Green Мерси за което   bouquet
Виж целия пост
# 6
За тази рецепта ти трябва:
10 пилешки крилца,
100 прясно мляко
4 с.л. галета
5 с.л. брашно
2 с.л горчица
малко магданоз
лют червен пипер, чер пипер олио сол
Разрязваме сухожилията.После панираме по следния начин: брашното +горчицата на по-гъста каша.Претрива се през длани за едри трохи.Крилцата се "отупват" в трохите и се топват в яйцата,после в млякото.Овалват се в галета но в нея да има магданоз,чер пипер, сол и червен лют пипер .Пържат се в силно олио, но могат да се пече и във фурна.
Виж целия пост
# 7
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=232458.msg5265092#msg5265092 ето линк към крилцата на Руска
Виж целия пост
# 8
Още веднъж, много ви благодаря момичета!   bouquet  bouquet  bouquet
Виж целия пост
# 9
Пък моята панировка е : 1 чаша бира + 1 яйце + брашно. Сварените крилца ги топя първо в нея, и после в галета, и - в тигана.
Виж целия пост
# 10
сваряваш ги , после ги омазваш хубаво с майонеза и после топиш в галета където си си сложила пикантните подправки и печеш във фурната  Hug
Еееей, Зечова, направо ме зариби с тази рецепта!  Hug
Виж целия пост
# 11
Аз ги харесвам мариновани в сой сос, джинджифил и чесън. Панирани в брашно и пържени. Може към маринатата да се прибави и лют сос по вкус ако се харесват пикантни.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия