Моля спешно да ми обясните.....

  • 1 089
  • 10
как се реже блата за торта Гараш?
Взех рецептата от вас момичета, сега го изпекох, и след като изстине трябва да го нарежа. Но никога не съм рязала блат, моля ви обяснете ми. На мен изпеченото тесто ми изглежда същото като това за целувки и изобщо незнам как да го разделя на 3 блата newsm78
Виж целия пост
# 1
Блатовете за Гараш се пекат по отделно. Не мисля, че ще успееш да срежеш твоя.

Може би, ако се напои ще стане, но до сега не съм чувала за такова нещо.
Виж целия пост
# 2
лелееееее значи пак нещо не съм разбрала Sad голяма съм патка......ще опитам, пък дано стане
Виж целия пост
# 3
Блатът е твърд ,но докато е топъл, може да опиташ с тънък и остър нож.
Виж целия пост
# 4
Аз пека по пет блата и често се начупват, защото стават като тънка ореховка. Как ще го срежеш този целия (ако вече не си) не зная, единствено се сещам да се опиташ поне на две да го разделиш с нож. Не се притеснявай ако много се изрони - кремът ще залепи и прикрие всичко. Дано си успяла и всичко с тортата да е наред!  Peace
Виж целия пост
# 5
Мек блат се реже с конец, но този за Гараш... newsm78
Виж целия пост
# 6
Какво стана с блата?Успя ли да го нарежеш?
Виж целия пост
# 7
Успях  Grinning
нарязях го топъл и стана, само най-горния леко се начупи на га слажих най-отдолу да не се личи Grinning
Благодаря на всички  bouquet
Виж целия пост
# 8
Браво!  Hug Как е тортичката...хапнахте ли я вече?  Grinning
Виж целия пост
# 9
И аз съм пекла, но отделно.
Щях да ти препоръчам, ако не успееш да го нарежежеш, да го натрошиш и да го смесиш с крема. Има вероятност да се получи.
Виж целия пост
# 10
Браво!  Hug Как е тортичката...хапнахте ли я вече?  Grinning

Тази вечер ще и видим сметката Grinning
После ще ви покажа снимки
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия