Шоколадова глазура на меденки

  • 934
  • 3
Днес за първи път пекох сладки (меденки) та съм пълен лаик  Crazy
Меденките станаха супер, но с глазурата се изложих  Joy

Интересно ми е, как точно се приготвя  newsm78
аз разтопих шоколад на водна баня и добавих масло/маргарин.

Но каква е точно пропорцията?

И като ги топна, после как да ги поставя, че глазурата да изсъхне.
Моята си остана полутечна  Tired
Виж целия пост
# 1
Маргаринът/маслото се добавят в малки количества, ако искаш да "хрупа" шоколада аз за около 200-250 гр шоколад слагам 1 чаена лъжичка масло/маргарин. Иначе се втечнява прекалено много и от мазната консистенция си остава течен...

 Peace
Виж целия пост
# 2
Да  наистина, сложила си явно повече масло. Айля правилно ти е отговорила! Peace
Виж целия пост
# 3
Яснооо. Благодаря  Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия