Равиолите - как?

  • 4 755
  • 6
Днес от БИЛЛА си купихме готови равиоли с кашкавал и с месо. На опаковката пише да се сварят в подсолена вода еди-колко си минути. Това обаче ми се струва крайно недостатъчно. Дали да не им добавя някакъв сос или да ги запека след това във фурната със сметана и кашкавал?  Thinking Споделете идеи, моля...   chef
Виж целия пост
# 1
аз ги правя така:
запържвам в зехтин настърган морков,лук и 4есън.след това прибавям една консерва с белени домати минавам с пасатора и оставям да поври малко...след това прибавям сварените равиоли и добавям 1 сметана и ка6кавал...може и да се запе4е малко в фурна. Peace
Виж целия пост
# 2
Голямо благодарско!   bouquet Записах си рецептата и веднага отивам да я тествам. Звучи ммммм вкусничко!  Grinning
Виж целия пост
# 3
Един пакет от тези полуготовите дали стига за три порции?  newsm78 Все ми се струва, че са малко, а?
Виж целия пост
# 4
правят се със сос за паста например ;с домати и босилек ,сметана и гъби, с рагу сос също става ,домати и гъби  Peace
Виж целия пост
# 5
b_mil4eva , според мен зависи колко сте гладни и дали ще има добавка към тях.

Аз също ги правя със някакъв сос понякога, но най-често, за по-лесно слагам да заври водата, но не прекалено вода,така че като се сварят да не остане много водно. Пускам 1/2 или 1 пилешки бульон зависи колко е солен и ги слагам да се варят. През това време чукам по едно цяло яйце в зависимост колко порции ще правя и накрая прибавям магданоз . Докато се сварят повечето вода извира и остава малко сосче, така че да се хапват с лъжица и си има и забулено яйце, посипмвам малко с зехтин , който предпочита и пармезан и готово.
Виж целия пост
# 6
Аз ги сварявам и после ги прибавям в тиган с малко разтопено масло и листа от салвия. Разбъркват се не повече от минута и после вече в чиниите поръсвам с кашкавал или пармезан.От салвията се получава страхотен вкус и аромат.
Също и с домати и босилек са хубави  Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия