Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Някой купувал ли е мебели VOX във Варна?

  • 2 376
  • 9
Поръчахме си спалня с гардероб от магазина в Аква-център, които трябваше да ни бъдат доставени до 40 дни от датата на поръчката /до 17.12.2007 г./. До момента мебелите не са ни доставени, като от магазина дори не ни се и обаждат. Телефонът, който е посочен на договора, явно не е валиден, защото никой не го вдига. Два пъти ходихме до магазина, откъдето ни послъгват и нищо конкретно не казват /продавачките са две момиченца, от които нищо не зависи/.
Някой имал ли е този проблем? Не знаем какво да правим. По договор в момента за тях тече неустойка от 1 лв. за всеки забавен ден, което мен лично много не ме "топли", просто мебелите ни трябват.
Виж целия пост
# 1
Аз. Получихме си ги.
Много е слаба организацията на тази фирма, ама и вие късно сте ги купили. Влезли сте в "мъртвия" период на празници и пр.
Виж целия пост
# 2
Хм.. то празници, празници, ама все пак.. Преди Коледа ни казаха, че мебелите са пристигнали от Полша и само трябва да ни ги транспортират, ние дори не искаме монтаж. Довечера пак ще ходим и ще видим какво ще е следващото извинение  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 3
Бяха ни казали, че след 15.12 фабриките затварят и затова се получават такива забавяния.
Нашите ги монтираха преди Коледа.
Дано ви ги донесат скоро.
Виж целия пост
# 4
Умишлено повдигам стара тема.Идеята ми е да споделите, след като е минало време-доволни ли сте от тези мебели.Харесали сме детска стая/по-скоро юношеска/ , изглеждат по-стабилни, но...споделете вече преки впечатления Peace Praynig
Виж целия пост
# 5
Ние вече година и половина си ползваме спалнята плюс скрин и гардероб, без забележки. Не е имало повод за рекламации и оплаквания. Доставката също беше изпълнена в срок, дори малко по-рано от предвиденото.
Виж целия пост
# 6
да, от АКВА центъра нашата поръчка бе с дата на монтаж преди Коледа 2007, дойдоха на 7-ми януари -след "възпитан скандал" с и аз не знам кой по телефона водих.Сега гардероба е изметнат и вратичката се отваря малко трудно.
Виж целия пост
# 7
Ние нямаме оплаквания - гардероб, спалня и тоалетка. Имахме опасения за развала на затварящите механизми, но явно са здрави. Писала съм от кога ги имаме. Като цяло съм доволна.
Виж целия пост
# 8
При нас със спалнята няма проблеми, гардероба също е ок, но механизма на затваряне на едната вратичка на гардероба се наложи да го побългарим.
Виж целия пост
# 9
имам усещането, че не са масови мебели, защото няма гора от мнения...
как да е, благодаря, харесали сме на децата стая и ще е май... Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия