Силиконова подложка за печене...

  • 7 534
  • 23
Някой ползвал ли е кажете си мнениетоhttp://www.tupperware.de/today/33.htm ето за това нещо ми е питането
Виж целия пост
# 1
Имам доста от тях - за тарт, за кекс, за сладкиш, за мъфини, за не знам си какво си... да ти кажа честно - добри са, стават, не залепва. Не ми допада едно нещо при тях - на дъното и отстрани не се изпича. Остава едно такова белезникаво и като варено все едно, не става коричка, препечено или просто с приятен загар. Затова така си ми стоят и събират прах в килера  Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Разбира се,че ползваме. За печене и пекарската хартия върши същата, даже по-добра работа, защото после не я миеш, а хвърляш. Обаче е незаменима за разточване и работа с тесто върху нея. 
Виж целия пост
# 3
Разбира се,че ползваме. За печене и пекарската хартия върши същата, даже по-добра работа, защото после не я миеш, а хвърляш. Обаче е незаменима за тазточване и работа с тесто върху нея. 

Абсолютно си права.Харесва ми и това,че много лесно и бързо се почиства.Малко веро на гъбата,забършеш, изплакнеш и готово.
Виж целия пост
# 4
И аз ползвам, на някой Телешоп бяха. Много съм доволна.
Виж целия пост
# 5
Чудя и се още дали да си я поръчам много добре ми изглежда но те по принцип на Таперуеар нещата са си читави.
Виж целия пост
# 6
Здравейте,аз имам силиконовата форма за кекс тип Корона на Tupperware.Невероятна е.Формата не се подмазва с мазнина и брашно както при обикновенните.Кекса се отделя много лесно.Пече се във фурна до 180 градуса.Изпича се 10 минути по-бързо.Освен кекс правя и руло "Стефани",а също така може да се направят и всякакви желирани сладкиши.
Виж целия пост
# 7
Аz съм много доволна от тях. Всичките ги полzвам. Блонди е права,че не става коричка,но не бих каzала,че е като варено. И не е като при другите форми всичко да zалепва,като го обърне6 (след като е иzтинало) иzлиzа веднага и гладко.
Виж целия пост
# 8
,
Виж целия пост
# 9
Аз искам да си купя такива,но не по интернет,а от magazin и да си ги харесам,но не знам къде да търся.
Виж целия пост
# 10
Разбира се,че ползваме. За печене и пекарската хартия върши същата, даже по-добра работа, защото после не я миеш, а хвърляш. Обаче е незаменима за тазточване и работа с тесто върху нея. 

Абсолютно си права.Харесва ми и това,че много лесно и бързо се почиства.Малко веро на гъбата,забършеш, изплакнеш и готово.

Пекарската хартия върши по-добра работа когато трябва да се застели тортена форма и в случаите когато е нужно да е изрязано по размер, но в останалите случаи силиконовото килимче е по-практично. От една страна пести средства (с хартия трябва непрекъснато да зареждаш, а тук си свършил работата веднъж и за много години), от друга върши работа за разточване на тесто и навиване на рула. Второто с хартията е сложно.
Държа хартия за зор заман, основно ползвам силиконовото килимче.
Виж целия пост
# 11
Интересни са, но щом по-добър вариант е пекарската хартия newsm78
Виж целия пост
# 12
силиконовите форми са уникални,много практични ,но говорим за фирма tupperware други не съм ползвала
Виж целия пост
# 13
Остава едно такова белезникаво и като варено все едно, не става коричка, препечено или просто с приятен загар. Затова така си ми стоят и събират прах в килера  Simple Smile


Аз се бях наканила да си купя такава форма, ама щом е така - ще размисля Laughing
Виж целия пост
# 14
Имам такава във формата на сърце, използвам я предимно за ефектен кекс, картофена торта, грис-халва.
Подкрепям мнението на Блонди, че отдолу не се изпича както трябва, а не можеш да включиш и горно печене при тези съдове заради материала. Иначе за ефектно поднасяне на изделие са перфектни!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия