някой панирал ли е лапад?

  • 738
  • 5
ако сте панирали може ли някаква рецепта...?
Виж целия пост
# 1
Погледни на 2ра страница Wink
Виж целия пост
# 2
изтървала съм я тази рецепта.ще видя какво ще направя-върти ми се нещо в главата...  Wink ако стане ,ще пиша
Виж целия пост
# 3
така,панирах го лапада.първо го сварих да омекне и го изцедих.докато е топъл добавих сирене дунавия и малко чесън.след това го пасирах и за малко в хладилника да стегне...в сместа сложих малко брашно/може и галета/.топих в панировка смес от яйце,бира и брашно.станаха вкусни топчици
Виж целия пост
# 4
Паниран Лапад

1 връзка лапад
2 яйца
3 с л брашно
вода или прясно мляко
сол

Листата на лапада се изчистват от дръжките. Измити се посоляват леко и се напластяват едно върху друго по 4 -5 листа. Ако са много големи се режат на две. В умерено гъста панировката се потапят и се изпържват до златисто. Лапада се посолява преди самото пържене.

Поднася се със сос от кисело мляко подправено според вкуса с чесън на прах или пресован, копър и сол. Може да се замени млякото със заквасена сметана.
Приятен апетит!!!



от тук: http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,175.msg55399.html#msg55399
Виж целия пост
# 5
запис
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия