Риба-пангасиос

  • 3 255
  • 5
Давам тази рецепта за тази страхотна рибка -взимат се филетата и се овкусяват със сол ,черен пипер,соев сос и се налива вода в тавичката където ще печете филенцата печете на 200 градуса около 40 мин и става страхотно залята със сос-сметана,бяло вино ,пресни зелени подправки и скариди Да ви е сладко
Виж целия пост
# 1
в къщи много я харесваме приготвена на тиган-скара.Малкият ми син я обожава.Отгоре обилно поръсена с лимонов сок.
Виж целия пост
# 2
Много я харесваме тази риба. Ще я пробвам и по тази рецепта. Благодаря    bouquet
Виж целия пост
# 3
Много я обичаме без никакви подправки - само в тефлонов тиган, съответно без мазнина. Пангасиуса пуска доста мазнина, в която се позапържва и го правя до хрупкава коричка. Става много вкусен. Само лимон й добавяме.  Simple Smile
Виж целия пост
# 4
 newsm78 А четохте ли колко страници има изписани за нея?
И ако се абстрахираме от тях не ви ли е неприятно това че има толко мазнина около корема, която и да се махне пак стои тлъсто, да не говорим че има и дъх Sick
Виж целия пост
# 5
http://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-th … atfish-gray-sole/
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия