Бях срещала рецепта за дроб по китайски , но незнам къде .

  • 675
  • 3
Дано ме ориантирате. Благодаря.
Виж целия пост
# 1
Ето една рецепта, която имам аз:

Дроб по китайски

1 кг нарязан на тънки лентички дроб
4 скилидки чесън
2 глави големи лук
2 моркова
зеле около 2 шепи
100 мл бульон
2 с.л. червено вино
2 с.л. соев сос
джинджифил

Посоленият дроб се овалва в нишесте и се пържи, изважда се в супник или йенска тенджера с похлупак. В мазнината, в която е пържен дробът се слага лукът, чесънът и 1 ч.л. джинджифил. Добавят се морковите. Долива се бульонът, виното и соевия сос и се оставя да се задуши. Към края се прибавя зелето. Задушените зеленчуци се добавят към дроба и се захлупват да се задушат.


Копирала съм си я от форума, но за съжаление не си спомням коя е авторката й. Моля, който си познае рецептата да ме извини, че я публикувам без нейно разрешение.
Виж целия пост
# 2
Това е моята рецепта за дроб по китайски http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258128.msg6193225#msg6193225
Виж целия пост
# 3

Благодаря за страхотната рецепта.  bouquet И още веднъж извинявай че публикувах твоята рецепта без разрешение. Просто я бях копирала от форума, но обикновено не си записвам имената на авторите им.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия