Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

раждане

  • 1 919
  • 38
Здравейте,

Как усетихте, че започва раждането? Как се засичат контракциите? Като започне раждането, бебето продължава ли да ви рита?
На 23.05 ми е термина, а бебчо ме рита както никога досега - без да спира.
Благодаря ви предварително!
Виж целия пост
# 1
Раждането няма връзка с честотата и силата на ритничетата.  Wink
Виж целия пост
# 2
Хей , дано всичко премине леко и безпроблемно и скоро да си гушнеш едно живо и здраво бебче ! А на питането ти : при мен ( говоря за второто раждане ) първо започнаха резки и срязващи болки в кръста и влагалището . Малко след това започна да ми се втърдява коремът и да се отпуска на много малки интервали от време . След това ми изтекоха водите , спря да ме боли всичко и започнаха напъните . Малко след това на бял свят се появи моята втора дъщеря Стефани . Пожелавам на всички такова раждане - лесно и бързо !!! Peace Peace Peace
Виж целия пост
# 3
То си е индивидуално  Peace. На мен ми изтекоха водите - съвсем изненадващо, на улицата. Нямах никакви болки, контракции, нищо. Започнаха чак след около час, когато ми включиха система в болницата.
Леко раждане и здраво бебче ти желая!   bouquet
Виж целия пост
# 4
Първият път ми предизвикаха раждането заради преносване със 7-дена.Вторият път бях секцио.....така,че незнам дали има връзка това,че рита много с раждането  Thinking Леко и бързо раждане ти желая Hug
Виж целия пост
# 5
И двата пъти не са ми изтичали водите. Започнаха контракции, които разпознах по рязката болка в кръста и долу в корема, като менструални болки, но по-силни и през определен интервал. Няма как да ги сбъркаш  Hug Та като започнат такива болки и когато станат на 2-3 мин, е време да се запътиш към родилното.
Има и вариант да ти изтекат водите или да получиш кървене. Ако се случи изтичане на околоплодните води, не трябва да се движиш много, защото бебчо може да се оплете в пъпната връв.
Няма да се объркаш, като започнеш да раждаш, ще знаеш. Всяка жена има заложена интуиция и разпознава безпроблемно този момент.

Леко раждане и живо и здраво бебече   bouquet
Виж целия пост
# 6
Първо леко раждане ти пожелавам  bouquet
На мен ми падна тапата и веднага ми започнаха контракциите, и водите изтекоха.Всичко наведнъж LaughingКонтракциите са на равен интервал  Peace
Виж целия пост
# 7
това 4е рита много може да озна4ава 4е си сменя позицията-при мен трбваше да е секцио защото госпожицата беше напре4но и горе,но се обърна-отиди да те погледнат на видеозон
Леко и успешно раждане  bouquet
Виж целия пост
# 8
Моята беба риташе като луда през цялото време. В последния месец си смени позата 3-4 пъти. 3 дни преди термина ме приеха за изследвания и имах страхотни контракции, според апарата, но с нулево разкритие и без болка.
Леко раждане и прекрасно бебче  Hug
Виж целия пост
# 9
Раждането няма връзка с честотата и силата на ритничетата.  Wink
Peace
ще го усетиш,не бой се-няма да те отмине Mr. Green
Виж целия пост
# 10
И аз мисля, че ритането няма връзка. Иначе при мен раждането започна с много силни болки в корема, тресеше ме, направо си умирах от студ. По принцип знаех, че трябва да си засичам контракциите, но на момента не се сетих. Не искам да те плаша, но при мен интуицията не проработи. До последно бях сигурна, че въпреки болките, няма да раждам и ще ме върнат от болницата. Добре че бебето беше високо, иначе като нищо щях да си родя вкъщи преди да се наканя да тръгна към родилното.
Виж целия пост
# 11
леко раждане ти пожелавам  Hug Hug Hug
Да влезеш после да ни се похвалиш!
Всичко ще е наред.
На мен ми предизвикаха раждането, така че не знам как тръгва само Peace
Виж целия пост
# 12
При мен беше така-всичко беше нормално,не риташе повече от нормално,изведнъж усетих страшно силна болка в кръста и ми се догади-станах права,да ида да си легна и ми изтекоха водите......бяха много малко като количество...Успех и спокойно,това е най-важното.
Виж целия пост
# 13
Дъщеря ми риташе постоянно две седмици преди да се роди, даже не можех да спя от шутовете Mr. Green.
Но, едва ли щеше да излезе сама, ако не бяха предизвикали раждането.
А иначе раждането започва при всички жени индивидуално.
Виж тук:
http://moetobebe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=90
http://www.biberonbg.com/info/fazi_rajdane.htm
http://www.ag-specialist.com/index.php?option=com_content&ta … =32&Itemid=12
Виж целия пост
# 14
На моето бебе му отесня още в 8-ми месец и спря тогава да рита  Simple Smile Раждането усетих, че започва с една рязка и болезнена контракция и падането на тапата. 
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия