Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ипотечен кредит за ремонт,коя банка ще ми препоръчате

  • 2 022
  • 20
Здравейте,моля ви да ми дадете съвет от коя банка да изтегля ипотечен кредит за ремонт.
Проблема ми е ,че не съм теглила до момента какъвто и да е кредит и си нямам идея в коя банка е най-изгодно.
Та имам 2 апартамента по- малкия смятам да го ипотекирам за да направя ремонт на по- големия както и имам други неща за правене.
Искам да изтегля 50000лв за 15 години.
Вчера ходих в Си Банк и там уж ми дадоха добри условия.Лихва 6,45% или месечна вноска от 442лв,почти всичко което се удържа ще се намали от размера на кредита.
Въпросът ми е какви са уловките и за какво да бъда на щрек.
Благодаря на всички които ми отговорят
Виж целия пост
# 1
има различни сайтове на които има табличка и ти попълваш кредита ,който искаш,срока и те ти дават колко ще е лихвата ти!Внимавай,защото има банки в ,които таксата за обслужване е с много висок процент Peace
Виж целия пост
# 2
Благодаря ти,а кое е таксата за обслужване тя ми каза за някаква еднократна такса около 1,5% от кредита за това ли става въпрос или е нещо друго.
Виж целия пост
# 3
да точно,сметни кредита по процента,и ще видиш,колко ще ти вземат САМО да те обслужат Peace
Виж целия пост
# 4
Сметнах аз то само това да е ще го преживея,ама сигурно има и още скрити таксички дано не са много.
Благодаря ти много за отговора.
Виж целия пост
# 5
Аз бих те посъветвала да се свържеш с кредитен консултант. Той е назависим от банките и работата му е да проучи всички скрити таксички и лихвички, които не се виждат на пръв поглед. Имам позната, която работи това и ще се обърнем към нея скоро за това. За нас е безплатна услугата, банката към която вземем кредита плаща за услугата, която ни е извършила, така че това е много добър избор.
Виж целия пост
# 6
значи ще има месечна такса от 1лв за всеки месец за картата(или сметката),а и лихвата ще се променя,аз плащам кредит и сега преди 2 мес ми промениха вноските заради увеличения лихвен %
Виж целия пост
# 7
Нещата се променят посточнно. Според мен само човек, който постоянно следи нещата може да е компетентен.
Виж целия пост
# 8
Агата а къде да го търся кредитния консултант който е независим,тя момата дето говорих с нея е кредитен консултант ама си работи вътре в банката.
Извинете ме за тъпите въпроси ,но наистина не съм наясно с кредитите и доста се притеснявам,защото прочетох тука за много разочаровани момичета.
Също така трябвало да се ходи при нотариус май,че и там се плаща,то не е лесно да си заложиш жилището май.
Виж целия пост
# 9
Не знам за Бургас... Confused Ако имаш път към София може да те свържа с нея - те условията на банките са еднакви за цяла БГ. Но иначе не те устройва консултант, който работи към дадена банка. Или варианта е да обиколиш всички банки да си направиш проучването сама.

Това ми излиза в гугъл - ако искаш прерови да видиш дали нещо ще има по въпроса. http://www.google.bg/search?hl=bg&q=%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%B4 … D%D0%B5&meta=
Виж целия пост
# 10
Ок благодаря ти много,надали ще пътувам скоро за където и да било,супер много ангажименти имам,а и с 3 деца няма начин,нямам кой да помага.
Сега ще разгледам в нета.
А за Си банк някой може ли да ми каже нещо.
Агата ти коя банка избра?
Виж целия пост
# 11
Не сме избрали още. Не сме наясно какво точно искаме да направим, че имаме план А и план Б  Laughing Може би ще е някой без наказателна лихва при предсрочно погасяване, ако е план А, ако е план Б ще мислим по други критерии да изберем. Освен това ще искаме да работи с ING, ако ще е голям ипотечен, за да си направя сама застраховката, че работя в застрахователната компания и ще си я направя изгодна за нас. ....Абе много неща трябва да се премислят. Затова трябва да си наясно какво ще правиш. Как ще се движат доходите ти във времето....и т.н.
Виж целия пост
# 12
Да ясно е че има много въпроси,аз затова и попитах.
А иначе този апартамент остава свободен и ще го отдам под наем за да плащаме кредита,затова съм малко по спокойна.
Виж целия пост
# 13
Имах предвид и друго нещо - дали бихте очаквали по-големи постъпления, за да рефинансирате кредита в някакъв момент в бъдещето? Например продажба на имот или нещо друго....

Но пък сега видях, че пишеш, че кредитът е за ремонт, т.е. няма да е много голям. Защо ще е ипотечен?
Виж целия пост
# 14
Имах предвид и друго нещо - дали бихте очаквали по-големи постъпления, за да рефинансирате кредита в някакъв момент в бъдещето? Например продажба на имот или нещо друго....

Но пък сега видях, че пишеш, че кредитът е за ремонт, т.е. няма да е много голям. Защо ще е ипотечен?
За по-малка лихва, а и възможност за отпускане по-голяма сума. Все пак 50 000лв са малко множко за потребителски кредит, ще й одерат кожата с лихвата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия