яйца със шунка

  • 1 090
  • 6
Здравейте,
Опитвам се да си направя яйца със шунка като по картинките, но нещо бъркам явно защото шунката отдолу се запича доста а жълтъка на яйцете не може да се изпече и остава полу суров.
Вие как ги правите?
Виж целия пост
# 1
Нещо като английска закуска ли искаш
или омлет?
Жълтъка го поливай с лъжичка ,за да се забули и да стане като рохко.
Аз не слагам шунка,не я обичачаме,
слагам бекон.
Така става по мазничко и по вкусно.
Виж целия пост
# 2
Може би имаш предвид закуската, известна като "Хемендегс" (ham and eggs)
Аз я правя често вкъщи и нямам проблем с яйцата, защото я пека на фурна.
Опитай така, вкусът е същият.
Виж целия пост
# 3
точно за "ham and eggs"  става въпрос. но не ми с епече във фурна, все си мисля че се прави на тиган. Аз исползвам тефлоновия и няма с какво да ги поливам отгоре. другия вариант е да екато ей това видео http://www.answerbag.com/q_view/65393 но ми се иска да са заедно. Може би ако е на по-слаб котлон ще се опече яйцето без да загори шунката /бекона
Виж целия пост
# 4
А защо не пробваш първо да сложиш яйцето и когато е полуготово, тогава да сложиш шунката   chef аз го правя така
Виж целия пост
# 5
Може би ако е на по-слаб котлон ще се опече яйцето без да загори шунката /бекона

Какъвто и да е котлона, ако не обърнеш яйцето, все ще остава полусурово, дори и да няма шунка.
Варианта първо яйцето после шунката докарва друг вкус, защото не се запича добре шунката и седи като сурова а и разваля фасона на яйцата.
Варианта първо шунката, отгоре яйцата и като е готово от долната страна се обръща внимателно , доста техника трябва да не се разкапят яйцата, но  пък става готско.
Виж целия пост
# 6
сложи капак на тигана, така яйцето се забулва и не е сурово  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия