Тефлонова скара

  • 51 821
  • 85
Здравейте, отдавна съпругът ми оглежда едни скари с тефлонова плоча има ги и с капак . Цените им варират между 100 -150 лев. Виждала съм но Филипс и Краун. Скоро съпругът ми има празник и ми се иска да му купя такава. Моля да споделите доволни ли сте от тези модели уреди, какъв модел, предимства и недостатъци, дали дялата плоча да е оребрена или да има и неоребрена повърхност и т.н.  Става въпрос за нещо подобно http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09023924. Благодаря предварително.  chef
Виж целия пост
# 1
Моля ви се помогнете , заслужава ли си инвестицията или да търся нещо друго..... Hug
Виж целия пост
# 2
Ние имаме такава скара, като тази, която е на линка, но марката й е "АЕГ/Електролукс". 2/3 от повърхността й е оребрена, 1/2 - плоча. Аз съм много доволна от нея. Трябва да имаш удобно място, на което да я държиш, защото е относително обемна и би било трудно да я вадиш и прибираш от някой шкаф час по час. Малко ми е трудно миенето, но моята мивка е много малка - и затова. На кутията пише, че може да се пуска в миялна машина - и самата тефлонова скара, и алуминиевата тавичка под нея - така че, ако имаш, ще ти е по-лесно. Иначе- вкусно си става, няма спор.  Peace
Виж целия пост
# 3
И ние си бяхме харесали тази, но консултантите ни разубедиха, заради малката мощност. Казаха, че по-бавно загрява и изпича. Купихме си на Таурус напълно гладка. Постоянно я ползваме, дори и палачинките там ги правя вече.
Виж целия пост
# 4
Наскоро си купихме от Метро промоционален пакет - тефлонова оребрена скара и микровълнова, за 150 лв. Марката е Ронсън. Така че - идете до метро и си купете.
Скарата е невероятна, родихме се с нея - пече страхотно, без мазнотии и гадости, сравнително бързо. Никаква пара, аромат или др. такива дискофморти, каквито причинява обикновената скара.
Чистенето е супер лесно - с топла вода и малко веро се изчиства всичко, без търкане, натискане и т.н.
Това е една от най-страхотните ни домашни покупки Simple Smile

П.П. Цената на скарата би трябвало да е към 70 лв., ако махнем микровълновата, когато бяха в промо пакет.
Виж целия пост
# 5
Да кажа и аз за Тауруса.Имаме гладка-цялата е една плоча.Не се мие , защото няма нужда.Докато е леко топла бърша със салфетка и прибирам.И понеже е на крачета ,я слагам под двойката котлони под аспиратора.Заслужава си всеки лев.Храната става бързо и вкусно.Не се притеснявам докато съм на работа ,да поканим някой на гости-купувам охладено месо и зеленчуци и докато правя салатите изпичам продуктите.Много много съм даволна.Слънчице, и аз съм чувала за палачинките,но все не се сещам да пробвам.Има ли някъкви тънкости newsm78  chef
Виж целия пост
# 6
Ние имаме такава скара, като тази, която е на линка, но марката й е "АЕГ/Електролукс". 2/3 от повърхността й е оребрена, 1/2 - плоча. Аз съм много доволна от нея. Трябва да имаш удобно място, на което да я държиш, защото е относително обемна и би било трудно да я вадиш и прибираш от някой шкаф час по час. Малко ми е трудно миенето, но моята мивка е много малка - и затова. На кутията пише, че може да се пуска в миялна машина - и самата тефлонова скара, и алуминиевата тавичка под нея - така че, ако имаш, ще ти е по-лесно. Иначе- вкусно си става, няма спор.  Peace
Имаме същата  Peace И ние сме много доволни един от уредите, който се използва доста често. Мила съм я в миялната - става супер, иначе и на ръка се мие лесно.  Peace
Виж целия пост
# 7
Ние имаме същата скара на Филипс. Това е най- скапаната покупка, която сме правили. Пече много бавно и нещата стават сухи, а нямат хубав загорял вид. Не ти я препоръчвам. Майка ми има тази http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09020671 и е много доволна- пече много добре, но не знам как е с почистването.
Виж целия пост
# 8
Нормално е да стават сухи нещата, все пак се готви на пара и без мазнина Simple Smile
Разбира се, който не е любител на този вид месо - по-добре да си вземе стандартна.
Виж целия пост
# 9
Защо да се готви на пара- водата в тавичката дори не се загрява- в нея само падат остатъците от печенето, а и скарата на Филипс има само една ивица дупки, през които да се оттича мазнината, а това е крайно недостатъчно, та като сме пекли по мазни меса (свинско) те обикновено се пържат в собствените си мазнини. Аз не съм доволна от резултата.
Виж целия пост
# 10
Мисля, че говорим за различни скари Thinking
Виж целия пост
# 11
Слънчице, и аз съм чувала за палачинките,но все не се сещам да пробвам.Има ли някъкви тънкости newsm78  chef
Няма никакви тънкости. Изсипвам сместа и веднага почвам да я "закръглям", обръщам и като е готова й мацвам малко масълце. Стават страхотни.
Виж целия пост
# 12
Не препоръчвам оребрената скара - имахме такава, май беше ровента или ронсън, не помня. Много бавно нагрява, по един час и повече печахме риби, а миенето беше кошмар - между ребрата има едни дупки, които нямат измиване. Купихме си абсолютно гладка, тефлонова - супер е, може само да се забърсва, ако не е много наклепана, много бързо става всичко. Няма капак.
Виж целия пост
# 13
Благодаря на всички за мненията..ще ходя на оглед тези дни... Hug
Виж целия пост
# 14
И аз съм с Ронсън. Много лесно се почиства, изобщо не дими, но вкуса не е като на обикновена скара. Става нещо средно между печено и варено.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия