Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Билкови имуномодулатори и умуностимуланти - разликата?

  • 6 460
  • 4
Имам здравословен проблем с кожата, както и с  нервите. Дълго е!
Родителите ми от близо година залагат само на алтернативната  медицина и разни билколечения. Доволни са и действа. Тяхния "лекар" ми препоръча да пия имуномодулатор. Напълно му се доверих и си взех преписания илач.
Въпроса ми обаче е каква е разликата между имуномодулатор и уминостимолант? Може да е малко глупав въпроса ми, но ще ми е интересно някой от вас ако може да ми каже.
Предварително благодаря!
Виж целия пост
# 1
Имуномодулаторите модулират имунната система, т.е. подсилват я или отслабван нейното действие. Имуностимулаторите са широко разпространени особено в този период - такива редица продукти на билкова основа/ да не изброявам, смятам, че ме разбирате/. Имуномодулаторите се приемат тогава, когато трябва да се отслаби имунитета, напр. след трансплантация на органи с цел да не се отхвърли органа от организма.
Виж целия пост
# 2
Когато дъщеря ми проявяваше алергия, препоръчваха имуномодулатори, а не имуностимулатори, защото алергията е свръх реакция на имунната система към определен дразнител.
Виж целия пост
# 3
Някой моля да ми препоръча добър имуномодулатор.
Виж целия пост
# 4
Аз пия детокс и антиокс и двата продукта са имуномодулатори, но ги пия по предписание!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия