пълнени чушки

  • 855
  • 6
Много обичам панирани чушки от консерва,а мъжът ми много ги обича със сирене и вчера реших да пробвам да напълня и стана вкъсно и то  много ето и рецептата:
1 буркан чушки
сичене(зависи колко е голям буркана и колко чушки има)
1 яйце
щипка чесън на прах
магданоз,сол
2 яйца,брашно-за панировката
Сиренето,чесъна,магданоза,солта и яйцето се разбъркват.Пълнят се чушките,овалват се в яйця,после и в блашно и се шържи в нагорещено олио!
Виж целия пост
# 1
При първият ми и последен опит преди известно време яйцата ми останаха сурови. Къде сбърках? newsm78
Виж целия пост
# 2
При първият ми и последен опит преди известно време яйцата ми останаха сурови. Къде сбърках? newsm78
Как така яйцата са ти останали сурови? Нали самата чушка я потапяш в разбито яйце?Нещо не разбрах правилно....

Ако говориш за плънката вътре в чушката...Може би котлона ти е бил силен и не е имало време да се "хване" яйцето
Виж целия пост
# 3

Не беше силен котлона, даже беше слаб и панировката пое прекалено много мазнина...
Е, ще опитам пак, но със страх, признавам си... Sad
Виж целия пост
# 4
Котлона ти е бил силен,затова е останало сурово.Особено ако си сложила повечко плънка....



Имай предвид,че като сложиш яйце и сирене.Като започне термичната обработка ,плънката се раздува.Не трябва да се слага по много вътре в чушката.
Виж целия пост
# 5

Не беше силен котлона, даже беше слаб и панировката пое прекалено много мазнина...
Е, ще опитам пак, но със страх, признавам си... Sad
Ааааа,разбрах!

Следващият път потопи готовата вече чушка в брашно,яйце и тогава пържи.Когато си завършила панировката с яйце не поема толкова мазнина това което панираш независимо какво е.
Виж целия пост
# 6
TheNMaster   bouquet Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия