Банички от вечерта?

  • 3 400
  • 10
Здравейте искам да приготвя банички за закуска, но сутрин не ми достига нещо времето... Имате ли някоя рецепта как мога да ги подготвя от вечерта и сутринта само да ги изпека. Аз всичките рецепти които имам или са сас сода или газирана вода и ако така ги направя от вечерта ме съмнява че като ги сложа в хладилника за цяла нощ без да са изпечени сутринта като ги изпека ще станат хубави Thinking
Виж целия пост
# 1
Единственото което ми идва на ум е да пробваш с тези замразените.
Аз от Метро бях взела един пакет Белла от малките вити банички. Около 60 бройки са в пакет и са около 7 лв което е доста изгодно. Сутрин само ги слагам в тавата и за 20 мин са готови   chef
Виж целия пост
# 2
Купувам си два пакета бутер тесто от 1 кг, правя си заготовки и си ги прибирам във фризера. Сутринта включвам фурната, слагам готовите банички и след 20 минути са готови.
За цяла баница - нареждам в тава листи и сирене. Сутринта поливам с горещо олио, заливам със смес от яйца и газирана вода и пека.
Виж целия пост
# 3
Замразените банички на Белла със сиренето са супер, както и баничките със сирене на Фамилия.
Всичко друго което съм пробвала от замразените нещо не ми пасва.
Виж целия пост
# 4
А не може ли да си ги направиш вечерта,пък сутринта само леко да притоплиш? newsm78
Виж целия пост
# 5
Нареди вечерта, на сутринта само залей с яйцата и газ. вода.
Виж целия пост
# 6
Банички с кисело мляко
1\2 компотен буркан кисело мляко
1 к. ч. вода
6 с. л. олио
4 с. л. оцет
1 ч. л. сол
От горните продукти замесвам тесто. Оформям правоъгълни банички. Тези банички могат да стоят в хладилника или да се замразят.
Виж целия пост
# 7
Пробвай със замразените банички на Царица. Е не е като домашна баница, но са хубави.  chef
Виж целия пост
# 8
Предлагам ти моя вариант на печене. Аз пека на два етапа - първо запичам корите със сиренцето вътре около 20 минути, след това заливам с течната част на плънката - кисело мляко/газирана вода, яйца, сода или както там си я правиш. Та първото печене може да е вечерта, а на сутринта заливаш и печеш   chef
Виж целия пост
# 9
Пробвай със замразените банички на Царица. Е не е като домашна баница, но са хубави.  chef
И аз много ги харесвам, Бела нещо недоопечни остават отдолу, трябва специално да ги допичам на долен реотан.
Виж целия пост
# 10
Предлагам ти моя вариант на печене. Аз пека на два етапа - първо запичам корите със сиренцето вътре около 20 минути, след това заливам с течната част на плънката - кисело мляко/газирана вода, яйца, сода или както там си я правиш. Та първото печене може да е вечерта, а на сутринта заливаш и печеш   chef
И моя вариант е такъв  Laughing . Пък и баницата става мнооого по-вкусна печена на два етапа  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия