Готвене на сач

  • 1 601
  • 4
Здравейте, имам едно питане, задължително ли е да намажа сача с олио и така да преседи 24 часа и тогава да го ползвам? Току що го купих и нямам търпение да го ползвам, не може ли само няколко часа?
Виж целия пост
# 1
Хубаво е и да доливаш мазнина първите 24 часа, за да попие добре. Нали това е целта, след това да се готви без мазнина. И не го оставяй накиснат с вода дълго време след употреба. Wink
Виж целия пост
# 2
Здравейте, имам едно питане, задължително ли е да намажа сача с олио и така да преседи 24 часа и тогава да го ползвам? Току що го купих и нямам търпение да го ползвам, не може ли само няколко часа?
Да, така го запечатваш. След като престои така намазам се изпича във фураната и чак тогава се ползва.
Виж целия пост
# 3
Elysana по принцип сача се пече на по-голяма температува във фурната и вдига голяма пушилка...Аз си купих сач и не съм го пекла,а само го намазах и престоя 24 часа...като от време на време се долива мазнината..нямам оплаквания за сега!
Виж целия пост
# 4
Много благодаря за съветите, намазах го, изпекох го във фурната и го ползвах успешно. Това , че не се маже при всяко готвене не го знаех, ще се възползвам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия