Печено пиле - как ?

  • 1 342
  • 10
 Animal Chicken Имам един "пилешки" въпрос. С приятелки не можем да достигнем до разбирателство как пилето, печено на фурна, е най-вкусно : върху сол, с бира, в плик с подправки...... Дайте своя глас   Praynig
Виж целия пост
# 1
ОПРЕДЕЛЕНО ВЪРХУ СОЛ Wink
Виж целия пост
# 2
не ям пиле, но на мъжа ми най му харесва върху сол, ето по тази тецепта:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=305842.0
Виж целия пост
# 3
аз гласувах с бира харесваме го така,но харесваме също и с подправки
Виж целия пост
# 4
С приятелки не можем да достигнем до разбирателство как пилето, печено на фурна, е най-вкусно...

Разбира се, че няма да стигнете. Нито тук ще разбереш този отговор. Защото - въпрос на вкус, както се казва. Всеки харесва различни неща. Няма най-вкусно, има предпочитано и лично най-вкусно  Simple Smile

Аз лично в пилето върху сол не намирам нищо интересно и чак толкова вкусно. В плик не е лошо. С бира и картофчета отстрани също е вкусно, но се изсушава и бялото месо трудно се хапва. За мен най-сполучливото - като изпечено, ароматно и да не е сухо си остава намазано с подправки и марината и на грилSimple Smile
И да капе сосчето върху купчинка пресни картофки...  eat
Виж целия пост
# 5
 #Crazy .... и да капе сосчето....... Грила е друга работа  Wink Там дилемата пък е електрически или на въглища. Никак не  е лесно, като започнем да си угаждаме   Joy
Виж целия пост
# 6
#Crazy .... и да капе сосчето.......

Това с кокоренето не разбрах какво го предизвика?  Simple Smile

Какъв е този грил на въглища?  Thinking
Виж целия пост
# 7
Вкъщи се приема само пиле с бира или на грил.Аз лично предпочитам с бира.
Много се хвали пилето върху сол.Един път направих бутчета и крилца по  този начин, но никой не ги яде.Не бяха равномерно осолени, станаха сухи и се усещаше натрапчива миризма на пилешка мазнина.Накрая им се зарадва едно съседско куче.За себе си имам оправдание в момента с променения вкус, но и мъжът ми категорично отказа да ги яде.
Така че всичко е въпрос на вкус.
Виж целия пост
# 8
 
#Crazy .... и да капе сосчето.......

Това с кокоренето не разбрах какво го предизвика?  Simple Smile

Какъв е този грил на въглища?  Thinking
Laughing Само фразата беше достатъчна да ми светнат очичките "блажно". Преди години, в един семеен хотел в с.Стойките, ядох пиле на грил или по -скоро на чеверме , може би е  по-точно  да се каже и въпреки очакванията ми беше страшно сочно и с характерния опушен вкус от жаравата. И сосчето капеше в една тавичка и пак с него обливаха пилето. Докато го чакахме пред камината, аз "изкапах" от кулинарно удоволствие eat
Виж целия пост
# 9
О, чеверме... а какви агънца се въртят там  newsm60

Барбекюто с въглища или чеверметата са безспорно най-вкусният способ за месо и зеленчуци, но трябва двор да си има човек  Confused
Виж целия пост
# 10
.... или поне камина вкъщи  Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия