Картофите на Уго

  • 1 023
  • 4
nqakoi znae li to4nata recepta na zape4enite kartofi Ugo s folio taka kakto gi pravqat v picaria Ugo 4e muza mi iska da mu naprava takiva ,a ne znam ot kude da vzema receptata? newsm78 newsm78 newsm78  chef
Виж целия пост
# 1
 Пробвай както се правят стандартно картофи на фурна, но сложи вместо олио заквасена сметана и каквито мръвки подберш, всичко това вй йенска тенджера. Когато картофите са готови, махаш капака и настъргваш кашкавал да се запече.
Виж целия пост
# 2
Първо се бланшират картофите за 5мин и след това се слагат в тавичка (аз лично използвам една продълговата форма за кекс)
заливат се със сметана, слагат се по желание шунка или сирене или каквото там си поискаш  и се пече
горе-долу след като започне активното печене около 15мин.
след това се слага отгоре настърган кашкавал и се запича само отгоре докато се разтопи кашкавала
може и повече - докато се зачерви например - въпрос на вкус Simple Smile
Виж целия пост
# 3
Бе страшни за запечените компири в УГО!
Много пъти се пробвах, но баш като техните НЕ станаха... Confused

Остава да пробвам както е описала T o n i  Flutter
Виж целия пост
# 4
само да добавя, че съм пробвала в тава - обикновена - и не станаха така както във формата за кекс
не мога да си обясня защо...
подозирам, че някак си разпределя топлината по-добре както тяхното фолио ли не знам...
но е факт  Confused
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия