Боб в гювече?

  • 1 970
  • 4
Мацки, знаете ли как се прави подобно нещо? Много ми се е дояло такъв боб, може с нещо вътре - наденица, кюфтенце или квото става.
Ще съм вечно благодарна, ако някой ми помогне Crazy
Виж целия пост
# 1
Варя боба с лук, морков и зехтин. След това му слагам домати и подправки( сол, джоджен, чубрица)и го изсипвам в гювеча "Забравям" го на слаба фурна за около час и половина.
Понякога му слагам наденица половин час преди да стана готов.
Виж целия пост
# 2
Е сега и на мен ми се дояде  Crazy
Виж целия пост
# 3
Е сега и на мен ми се дояде  Crazy

Ми забъркай един боб утре. Аз днес се престраших и за  първи път имах вземане даване с боб изобщо  Embarassed. Стана много вкусно Laughing
Виж целия пост
# 4
Аз първо го валя на котлон около 1ч. като махам първата вода,след като запържа със зехтина лук-а прибавям пиперка (ако се сложи камба става по ароматно) и доматен сос. Подправките които слагам са шарена сол и чубрица. Като почни да се сгъстява сместа я изсипвам във гювечето заедно с боб-а и го слагам във фурната поне 5ч. на 50 градуса.
Става фантастично
   chef
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия