Дивеч ?!?!

  • 528
  • 2
Моля тези,които са готвили,или знаят някакви хубави рецепти за диво месо да споделят.Имам див заек и дива гъска във фризера,но никога не съм готвила и не знам какво да ги правя newsm78Предварително благодаря Peace
Виж целия пост
# 1
Ами майка ми готви вкусна яхния от заек. Първо го изкисва във вода с оцет, после го готви в тенджера под налягане. Заекът, нарязан  на порции + нарязан лук, цели скилидки чесън, нарязани моркови, маслини, червен, черен пипер на зърна, дафинов лист, сол, мазнина, чаша червено вино... След като ястието е готово, го прехвърля в друга тенджера и ако прецени, че е необходимо, сгъстява с брашно.
Това е!  bouquet
Виж целия пост
# 2
Аз го правя ето така.Слагам дивеча в тенджера под налягане пребавям нарязани моркови,кромид[лук] и едно пакетче горски чай,чаят убива миризмата на диво месо.След като се свари го запичам или го правя като каварма.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия