за пърженето на риба

  • 656
  • 9
Момичета, дайте съвет как да изпържа рибката (филе от херинга). Да овалям парченца само в брашно или първо в брашно, после в яйце (цяло ли трябва да бъде или само жълтък/белтък?) и после в галета. Питам, защото са ми свършили яйцата и нямам време да ходя до магазина. Дали ще стане вкусно само в брашно? Или как? Мерси предварително Simple Smile
Виж целия пост
# 1
И само в брашно ще стане.
Виж целия пост
# 2
Аз всички видове риба,които не стават за скарата и ги пържа,ги пържа само в брашно.Мисля,че комбинацията риба-яйце си е гадничка.  Sick
Виж целия пост
# 3
Аз обикновено слагам и червен пипер в брашното.
Виж целия пост
# 4
Пържила съм риба само в брашно, става.
Виж целия пост
# 5
Аз всички видове риба,които не стават за скарата и ги пържа,ги пържа само в брашно.Мисля,че комбинацията риба-яйце си е гадничка.  Sick

Абсолютно съм съгласна Wink, всички рибни продукти с яйце в панировката стават Sick
Слагам сол в брашното или в галетата (в зависимост с какво ще панирам).
Виж целия пост
# 6
Опържи я като я оваляш в царевично брашно,по -вкусно е,поне аз правя така Peace
Виж целия пост
# 7
Аз пък я пържа в тефлонов тиган без нищо или потопена в царевично брашно. Получава се златиста и хрупкава коричка.
Виж целия пост
# 8
Благодаря  Hug
Виж целия пост
# 9
внимавай да не я препържих, че аз "да не е сурова" е опържих хуубавичко - стана като подметка  Embarassed
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия