Форма за блат

  • 1 088
  • 8
Момичета, имам нужда от съвета ви!Купих си форма за блат, но се опасявам, че съм взела малък размер.Пише 26см на 6,5см.Ако е малка, блатовете ще станат дебели, но може и да не е?!  ThinkingЗа това се допитвам до вас, имам възможност да я сменя, преди да съм я употребила.
Виж целия пост
# 1
Зависи за какво ти е.Ако е за гости - ще ти е малка.Ако си е за вас в къщи - ще ти е ок.И моята не е голяма и режа блатовете на 2 или 3,но после не е удобно за рязане,като сложа крем между тях.Та ако можеш да я смениш,вземи си малко по-голяма.
Виж целия пост
# 2
Билянче, моята е 30 см., но преди ползвах 26 см. - просто ако рецептата е за 2 блата, пека 3, за да станат по-тънки  chef
Виж целия пост
# 3
Билянче, нямаш проблем аз имам форма 28см. и с рецепта за пандишпан от 6 яйца, си ми става към 5-6см висок и го режа на три. При теб дори щe стане още по-висок.  bouquet
Виж целия пост
# 4
Аз ползвам за торти дъното на електрическа тенджера.Тя е 25 см.  Hug
Обикновено правя в нея 1 блат който после разделям с конец на 3.
Виж целия пост
# 5
Много благодря за отговорите Heart Eyes  bouquet
 Мога ли да попитам с конец как се реже Embarassed И по-точно дали става с обикновен тънък конец?
Виж целия пост
# 6
Реже се точно с тънък/но здрав конец/ . Позиционираш там където искаш да отрежеш , държиш конеца с двете ръце и режеш като с трион.
Как пък го обясних ....
Виж целия пост
# 7
Aз разрязвам първо с нож края.Съвсееем мъничко го разрязвам, колкото да влезе конеца.След това мушкам конеца и с двете ръце полека придърпвам от единия до другия край до като се разполови.По-удобно е ако има трета ръка  Laughing, да ти придържа блата - става по бързо.
Но наистина действието наподобява режене с трион (от тези с дръжки и в двата края)  Laughing
Виж целия пост
# 8
Аз също режа блата в началото с нож - около 1-2 см. След това използвам здрав и тънък конец, но не режа като трион, а кръстосвам краищата на конецa и просто ги дръпвам на две различни страни, като гледам да държа краищата хоризонтално на разреза.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия