Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Слоукукър – мнения, рецепти – втора тема

  • 59 974
  • 532
# 525
ema, кюфтета бяха сурови преди да ги сложа. Но може би, ако се позапържат ще им се подобри вкуса. Аз избягвам пърженото. Не че не ям изобщо, но колкото е възможно по- малко. Най - вероятно и кюфтета по чирпански ще станат добре. Моето беше нещо подобно, но без моркови и картофи, за сметка на булгура.
Виж целия пост
# 526
Да ви се оплача, изгоря ми крок пота Sad  Обадиха се от сервиза, че от топлото платката е изгоряла и не може да се оправи. Това е модела https://slowcooker.bg/product/46/crock-pot-5-7l-digitalen.html
Много съм разочарована от този модел и марка. Това е втория такъв уред който ми изгаря по същия начин. Първия ми беше в гаранция, обадих им се и ми предложиха оферта за 100лв. да взема направо нов. Съгласих се, защото това е цената само на керамичното гърне. Ама ето че същата история. Сега си имам две не работещи тела и две здрави гърнета Simple Smile
Споделям за да си имате едно на ум като избирате, пък и да ме посъветвате какъв да си купя. Дори не съм звъняла на крок пот, не искам вече тази марка. А с уреда така свикнах, че не ми се готви без него Simple Smile
Виж целия пост
# 527
Някой готвил ли е шкембе /телешко/? За чорба. Дали ще стане, ако му се сложи малко вода и след това дали ще е добре, ако се долее, когато се прехвърли в тенджера? Готвя обикновено около килограм. Варя го не нарязано. Рецептите, които прочетох месата се готвят на силната степен. За една нощ дали ще е добре?
Виж целия пост
# 528
Ако е в гаранция,защо не ви го смениха или ремонтираха безплатно. Егати гаранцията.
Виж целия пост
# 529
Някой готвил ли е шкембе /телешко/? За чорба. Дали ще стане, ако му се сложи малко вода и след това дали ще е добре, ако се долее, когато се прехвърли в тенджера? Готвя обикновено около килограм. Варя го не нарязано. Рецептите, които прочетох месата се готвят на силната степен. За една нощ дали ще е добре?

Аз много често готвя шкембе. Слагам го с вода до горе и малко сол и забравям за 8 - 10 часа. После прехвърлям в тенджера, че уреда ми идва малък, добавям мляко и си го довършвам. Това е когато готвя около 1кг шкембе. Когато правя по-малко си го готвя направо в уреда от начало до край, става идеално. Слагам го не нарязано. Готвя го обаче през деня, доест слагам го сутрин и е готово за вечеря, че хич не ми харесва да се събуждам с аромата на прясно сварено... шкембе Grinning
Виж целия пост
# 530
Първия беше в гаранция, но вместо да го сменят или ремонтират ми направиха оферта за 100лв. направо нов да ми пратят. В момента нямали основи за този модел и трябвало да чакам. Понеже само керамичната част е 90лв., а аз тогава се притеснявах, че нея ще я счупа рано или късно, та се съгласих с офертата. Сега гледам, че на сайта има основи за модела за 134лв. ама се чудя въобще дали да взимам тази марка. То ако така горят, за какво ми е.
Виж целия пост
# 531
Първия беше в гаранция, но вместо да го сменят или ремонтират ми направиха оферта за 100лв. направо нов да ми пратят. В момента нямали основи за този модел и трябвало да чакам. Понеже само керамичната част е 90лв., а аз тогава се притеснявах, че нея ще я счупа рано или късно, та се съгласих с офертата. Сега гледам, че на сайта има основи за модела за 134лв. ама се чудя въобще дали да взимам тази марка. То ако така горят, за какво ми е.

Аз съм със същият, но сега си търся керамичната част, понеже се напука.
Виж целия пост
# 532
Cruella, погледни тук https://www.olx.bg/ad/crock-pot-keramichen-sad-5-5-litra-CID262- … E.html#2defb39f5d
Аз още мисля какво да правя, ако реша да купя нещо друго ще имам един чисто нов керамичен съд за продажба Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия