Момичета,

Много присърце взех историята на Велка Велкова. Прочетох за нея в онлайн-новини и не ми излиза от главата вече втори ден.

44-годишната Велка Дойчинова, майка на 5 деца, се нуждае от помощ, за да се пребори с прогресивно онкологично заболяване.
Тежката диагноза - тумор на пикочния мехур, е поставена на младата жена през 2015 г., само две години, след като президентът Росен Плевнелиев награди фамилията с приза "Голямото семейство за 2013 г." на официална церемония.

Велка вече е претърпяла 3 операции, като след втората заболяването се развива скорострелно. Няколко месеца по-късно туморът рецидивира и в други органи и части на тялото. През последните дни здравословното състояние на 44-годишната жена се влошава и тя трябва час по-скоро да замине за Германия, за да претърпи поредна операция, която да спаси живота й, съобщи годечкият в. "Актуален глас".

„От няколко седмици съм на легло. Чувствам се много зле, туморът инвазира в матката, коремът ми непрестанно се пълни с течност, имам кисти и на двата яйчника, отпаднала съм, нямам никакви сили”, разказа 44-годишната многодетна майка.

Надеждата на семейството е клиника в германския град Хайделберг. Сумата за лечението е около 30 000 евро и е непосилна за семейството.

Ако искате да помогнете на Велка, можете да дарите средства по банковата й сметка:

BG71UNCR70001520975476
УниКредит Булбанк
Велка Дойчинова Велкова


Поствам новината тук, защото знам, че много хора ще я видят и има шанс много от вас да помогнат.

Вярвам в доброто у хората!
Виж целия пост