Домакини 64 / Нова година, нов още по-добър късмет!

  • 69 374
  • 736
# 90
Хаха, Славче, сега трябва и да обясниш какво е странджанка. Ние с Джейми те разбрахме, ама другите сигурно не. Joy
Виж целия пост
# 91
Разбрах я! Добре че е форума, за да съм информирана!
Виж целия пост
# 92
ние на странджанките им викаме принцеси , ама и аз знам от форума какво е
Подписахме договора , на 15-ти взимаме ключовете ИХууу Simple Smile
и на 20-ти в събота пренасяме кервана
майко мила , колко боклуци и излишни неща имаме , не е истина
дали няма да изхвърля 1 тон глупости а
вече имаме самопоканили се , които уж само така щели да скочат до Лондон за шопинг , и да ни ползвали за нощувка хахха , ММ така ги отряза , вика вие не се обадихте детето като се роди , сега искате да идвате да си купувате гащи , ай сиктир от тука ххахаха , оффф много се смях честно
Гледам за билети за майка да и взема , тя пък не искала априлската ваканция , ами чак лятната , та сигурно чак тогава ще се видим , ще ни се размине Бг тази година със сигурност Sad

Виж целия пост
# 93
Мони, честит нов дом! Много хубави спомени да натрупате в него.

И аз я разбрах Славето, но и аз им казвам принцеси
Виж целия пост
# 94
Честито, Мимито!
Ма ко, сипи си още кафе!
Виж целия пост
# 95
Мими, честито! Да почерпиш после.Stuck Out Tongue Winking Eye Но напълно те разбирам за олелията с местенето. Но пък идеален повод да разкараш ненужните и неизползвани неща.

По принцип има разлика м/у принцеси и странджанки и тя е в начина на приготвяне. Ако и когато имате път към Бургас, купете си по една странджанка. А пък ако е лятото, направо заедно ще си я хапваме. Hug

Бях изкарала една кайма за мусака, ама пусти мързел, сега ще стане на печени кЮфтаци. Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 96
Или на странджанки за още по-лесно
Виж целия пост
# 97
А, неее. Бял хляб като този в БГ тук няма, а без него никакви странджанки не стават. А пък и нали уж талия пазим, хаха. Печени кЮфтаци, таратор и зелена салата с репичка, туй то. Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 98
мерси момичета , много се вълнувам честно казано
само мебели гледам , аксесоари разни ..
имаме много неща за купуване , та поне 2-3 месеца ще обикаляме по магазини , не става наведнъж , че ще фалираме хаххха

Виж целия пост
# 99
Привет сега се прибрах Simple Smile
Аз със странджанка/принцеса си имам история от студентските години.Гледам менюто и поръчвам принцеса на една скара , така 2 -3 пъти и в един хубав ден се появявам и заявавам - Странджанка както обикновено ! Момичето така ме изгледа все едно и казах Това е обир! Ама след това се разбрахме  и дълго се шегуваше с това.
Сега изкупих един куп семена за цветя да видим какви разсади ще направя за тях.И кадаиф та сега ще правя сироп.А вечеря нямам , ама нали ще има десерт и цветя Simple Smile
Виж целия пост
# 100
Мими честито ви.Да си подредите и наредите с много мерак ,само хубави неща да ви се случват в нея ииии още едно бебче. Wink Hug
Аз днес след плетенето на играчки тези дни,ми дойде гоблена с мънисти от Алито и зарязах плетката,та лепих до сега.Сега почвам плетката ,че иначе ми е тъмно и не става да лепя. Joy
Вечерята е готова чушки със яйца и сирене се пекат във фурната и ги залят с доматов сок. chef
Виж целия пост
# 101
Привет!
Няма да слагам кафе за добро утро, че обяд стана
От сутринта пак се разкарва насам-натам и чак сега сложих да сготвя.
Имам си кокичета, ще цъфнат вече, девойката от кварталния плод зеленчук си ги развъжда пред него и с дружни усилия си изкопах няколко луковички. Като сготвя ще снимам.
Извадих, печени чушки от фризера и мислех да ги напълня с яйца и сирене. Да ама са се скъсали и няма да стане. Намерих рецепта за мързелив бюрек, като във форма за печене слагаш хартия, разделяш чушките така, че да стават на пласт и правиш пласт чушки, пласт с яйцата и сиренето. Така или иначе ми се налага и ще пробвам. И грах правя за шефа.
 Айде на отчет, че изчезнахте
Виж целия пост
# 102
Тук от три дни вали, не е баш непрекъснато, но все пак си вали. Температурите са много приятни, а местните колеги на мм му се оплаквали, че им било студено...Боже, не са видели те студ, та да се оплакват.JoyJoyJoy

Ма ко, че аз все така ги правя чушките. Тук нали са едни дебели, ама като ги опечеш стават меки и се накъсват, докато ги обелиш.
Ако са в по-цялостен вариант, правя ето това:
http://kulinarenelixir.blogspot.my/2012/08/blog-post_9.html

Ако са много скъсани, както теб.

И заради дъжда има адски задръствания, ужас. ММ по принцип се прибира за 12-15 минути, сега вече половин час не може да си дойде.
Виж целия пост
# 103
Щеше и така да стане, не бяха много скъсани, но вече са готови. Ще го запомня този вариант, много обичам чушки бюрек, но са си сръткави, ако трябва да ги панираш. Мисля, че станаха добре, довечера ще видя. Иначе този мързелив вариант е доста по-бърз

И тук ни чака дъжд, до утре на сняг щяло да обърне
Виж целия пост
# 104
Свършен факт, но да кажа как ядох и наготвих разкъсани чушки.
Задуших ги с малко зехтин. Добавих и кубчета шунка(получи се доста добър И опушен вкус), а накрая сложих сирене, яйца, сметана за готвене и пармезан.
Смърфи, баш по нашата диета е.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

X Реклама

Общи условия