Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Къде да намеря сериозно момиче в София

  • 48 374
  • 748
Здравейте на всички,

Реших да се допитам до експертното мнение на потребител(к)ите в бгмама. От известно вереме съм без приятелка и това малко ми тежи. Хич не ми се стои сам дълго време. Искам да споделям дните си с приятелка/съпруга. На 29г, имам добра работа. За съжаление повечето жени в диапазона 25-30години са или материалистки или не до там наясно какво искат или просто нямаме какво да си кажем. Таа къде според вас бих могъл да я срещна?

Поздрави,
Пламен
Виж целия пост
# 1
хаха, Пламене, искрено ме разсмя.
Моя най-добър приятел, 36г, страхотен човек и т н също не може да попадне на жена.Аз също като непопаднала на мъж бих ти дала следния съвет: жените в този порядък са се опарили поне веднъж и вече мислят преди да се хвърлят в необмислени отношения. 2 - те вече имат и някакви критерии, по които отсяват. Всеобщото схващане, че са "материалистки" не споделям, тъй като възрастта около 30г кара жените да мислят за деца, ерго, за финанси. Сам всеки може да се издържа - друго е когато няма да работиш и ще зависиш от друг човек ти, че и наследник/ци.
АКо висиш в Плейхаус/с/у Биад и подобни около жени, които без проблем поддържат висок стандарт - трябва да отговаряш на техните условия. Ако се заглеждаш по жени, които имат.... по-скромен живот се въоръжи с търпение, защото няма на 2ра среща да се юрнат.
Иначе гледах тези бързи срещи и мн им се чудех.Може би са добър вариант, ако не за мечтаната Дулсинея, поне да свериш часовника и да видиш на нежния пол какви са му потребностите(емоционални-не финансови).
Успех Simple Smile
Виж целия пост
# 2
хахаха и аз се равеселих, просто не искам момиче тип Playhouse или каквато и да е подобна поп фолк самодива Simple Smile А колкото до бързите срещи, те са по-скоро за еднократно изживяване ... или поне така съм чувал от приятели
Виж целия пост
# 3
аз не съм ходила, но го навивам това момче да отидем заедно, че ме е страх сама. Не знаех, че са еднократни. Но ми прави впечатление, че адски мн хора се записват. Особено след 35г и при двата пола.
Явно ежедневието куца и с напредването на годините, нетолерантността и нереалистичните представи и у двата пола водят до...масово сингълизиране.
Млад си още-сега ти е времето на спортове/хобита/игри с приятели и тн. Запиши се на разнообразни неща, все ще попаднеш на мома.Излизай - тя сама у вас няма да се появи
Виж целия пост
# 4
Чуя ли мъж да твърди, че жените масово са "материалистки", и веднага ми светва червената лампичка. Simple Smile
Виж целия пост
# 5
... чак масово не, но си има, иии по-скоро лампичката е светнала напразно Simple Smile
Виж целия пост
# 6
Не мисля, че е напразно... Sunglasses
Виж целия пост
# 7
Една позната скоро ми сподели, че някакъв 30-годишен младеж се представял за много работлив, сериозен, но бил сирак и не можел да срещне свястно момиче, така много девойки го съжалявали и..., но наведнъж...Нещо във фб се оплели алибитата и жените, та се разбрало, че едновременно ги лъжел! Та, и тази тема ми заприлича на подобна история.
Виж целия пост
# 8
За бързите срещи аз сега "чувам", че са за "еднократно изживяване". Гледах интервю по телевизията с жена, собственик на фирма за организиране на бързи срещи и разказваше подробно. Стори ми се   за хора, които търсят сродна душа. Е, със сигурност и там ще има такива, които искат само секс, но като цяло моите впечатления са, че на бързите срещи се търси сериозен партньор. Определено са в обсега на вниманието ми като нещо за по-далечно бъдеще. На този етап съм концентрирана върху детето си, но когато поотрасне мисля да потърся нов партньор и този тип запознанства предизвиква интереса ми.

Пожелавам ти да откриеш скоро жената за себе си.
Виж целия пост
# 9
Моите наблюдения за жените в този възрастов диапазон са точно обратните-съсредоточили са се върху работа и кариера и се стремят да постигнат финансова независимост.

София е голям град и има много възможности за запознанства. Може да ходиш по-често на кино, театър, изложби; може да се запишеш на някакъв спорт, където ходят и жени; може да се запишеш на курс по език.

Пълно е със свестни жени и мъже, и ми е много странно, когато някой започне да прави обобщения за жените и мъжете. Това, че до момента не си срещнал подходяща жена, не означава че няма свестни.
Виж целия пост
# 10
Абсолютно, да, хората не бива да се слагат под общ знаменател. Просто напоследък не попадам на правилните за мен момичета. Та затова и писах тук, за някой и друг съвет. За жена с която да ходим на кино, на театър, да спортуваме,танцуваме и ходим из природата, правим си екскурзии. Общо взето да се забавляваме, да ни е приятно, да можем да разчитаме един на друг и да изградим нещо истинско.
Виж целия пост
# 11
На Happy_mommy съветите са много добри.
Нямаш ли си бивши съученички или колежки от университета, с които просто да сте сродни души и да излизате на питие? Те могат да те запознаят със свои приятелки и така да срещнеш подходящо момиче.
Просто търси удобен случай да се срещаш с близки и познати и не се знае откъде ще изскочи възможност за запознанство.
Виж целия пост
# 12
Дам, така чрез приятели и познати е най-естествения начин това да се случи, но уви.
Виж целия пост
# 13
При мен правилният човек се появи в сайт за запознанства, на 10 -тата минута от регистрацията ми.
Пресечната точка бяха моите отговори на въпросите в профила и неговия правилен български език, в първото съобщение Simple Smile
Искам за кажа да не отхвърляш и сайтовете, успех Simple Smile
Виж целия пост
# 14
Колега, бягай. На много грешно място си питал. Сега ще ти обясняват колко си лош, колко неставаш, всички ще ти скочат. Тук е матриархат. Само ще те нахокат и ще ти свалят самочувствието.

Дано успееш да срещнеш свястно момиче, ама те сега си търсят нахакани лоши момчета и след това пишат теми във форума защо не им се получават връзките. А свестните момчета/мъже не са им интересни, щото си ги избират по визия и по джоб.

Успех.
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия