Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Телевизионни запознанства

  • 2 492
  • 13
Понеже гледам че по английските телевизии вървят едновременно четири различни предавания за запознанства, по различни канали и си рекох да ви питам дали бихте участвали в запознанство органицирано от някоя западна телевизия ?
Различните формули които видях са следните:
1. Седи една дама с лице към камерата и между нея и трима господа има преграда, така че тя да не ги вижда. Зрителите ги виждат и четиримата участващи едновременно. Водещият задава въпроси на господата и те отговарят. Дамата слуша и си избира да се запознае с един от тях, без да го е видяла на какво прилича.
2. Втората формула е за хора с някакво проблемче, които сами трудно биха се справили с задачката запознанство. Представят ги по телевизията в семействата им сред близките им или най-добра приятелка. После някаква специалистка по запознанства им намира кандидати за среща. На срещата телевизията снима и показва как се развиват нещата.
3. Секретно организиране на срещи със съучастничеството на приятелки. Значи телевизията снима със скрити камери една млада дама, на която ѝ представят уж случайно нейните  приятелки 4 мъже. Всеки път в различен ден и на различно място стават представянията, без да знае дамата че я снима телевизията за предаването. И накрая пети път я снима когато я изненадват като ѝ показват и четиримат мъже едновременно в някакъв ресторант и тогава ѝ обясняват че са я снимали. Господата се махат, а на нея ѝ показват снимки на всеки от тях на масата и тя ако е съгласна избира да се срещне с един от тях. После телевизията снима срещата им.
4. Последната формула я пускат късно вечер, защото е по-различна. В телевизионно студио наредили 6-ма мъже зад едни цветни завеси. Една късметлийка си избира измежду 6 кандидати. Вдигат първо завесите да ги открият до кръста и дамата ги оглежда и прави коментари какво не ѝ харесва и решава от кой да се откаже, още преди да го е видяла по-нагоре. Значи първият отпада и вдигат още завесите, само главата да не им се вижда. Хайде пак коментари от дамата и избира следващия който да отпадне. После им вижда и лицата и пак коментари от нея, а мъжете трябва да мълчат. Отпада още един. След като са останали 3-ма, тогава проговарят да се представят малко, колкото да им чуе гласа. И тука вече тя се чуди какво да прави, кой да отпадне. Опада още един и остават само двама. Тогава тя отива някъде зад завесите да си пооправи прическата и се връща. Сега двамата оцелели се изказват относно нея, дали я харесват. За всеки случай, да не вземе някой да каже, че пък той не я харесва. И избира дамата един от двамата и си тръгват с него ръка за ръка.

От 1990г. вече мина доста време, значи би трябвало да има израстнали на запад млади дами, владеещи перфекто местния език.
Предполагам че ако някоя кандидатка само знае местния език, но не живее в държавата, не биха я одобрили за участие, ама де да знам, не съм сигурен.
Ще ви чета с интерес мненията, без да давам оценки за да не ви повлиявам.

п.п.
английскитe телевизии се гледат законно безплатно от сетелита на 28°E
Виж целия пост
# 1
Имаше и тук.
Загинаха заради липса на интерес.
Виж целия пост
# 2
Не бих, но мисля, че нещо такова би помогнало на много хора, ако махнат камерите. Иначе не ми харесва, мъжете не са краставици, че да се излагат като на витрина и жената да избира. Ясно, че всеки избира по някакви критерии, но ми изглежда грозно.
Виж целия пост
# 3
то е for fun. но БГ не е мястото за Blind dates и шоу програми. общо взето това далеч не е Мека на шоубизнеса.

е т'ва размяна на съпруги си е точно в стила. колко е било успешно не знам.
Виж целия пост
# 4
Тук нали направо ги и женеха в едно предаване.  Laughing
Виж целия пост
# 5
Satelit, това последното предаване не е ли с голите кандидати?
Има и едно друго по ITV, на 30 момичета се представя един мъж и след няколко тура те го отхвърлят или остава, накрая ако няколко са го харесали, той избира една и с нея го пращат на един остров да се опознаят.
Виж целия пост
# 6
а има и хубави японски шоу програми Laughing
Виж целия пост
# 7
Има и едно друго по ITV, на 30 момичета се представя един мъж и след няколко тура те го отхвърлят или остава, накрая ако няколко са го харесали, той избира една и с нея го пращат на един остров да се опознаят.

Имаше преди няколко месеца и друг вариант.
Мъже предлагат меню за вечера, което хората от телевизията го показват на една госпожица. Тя си избира според това което ѝ се яде и им ходи на гости на трима мъже, без да знае предварително как изгледат. Те сготвили колкото могли нещо си там и всеки чака гостенката вкъщи. Тя идва и вижда при какви условия живее кандидата. Прави се че ѝ харесва сготвеното и по някое време си тръгва. После тримата получават вкъщи от нея или покана за среща в ресторант, или една мусака да си я стоплят и хапнат сами за нейно здраве. А късметлията е с нея на ресторант.
То хубаво, ама една вечер като се случи една сладурана да е на гости на един от екваториалната африканска джунгла и направо спрях телевизора. Тия англичаните съвсем са изкукуригали, да си карат хубавиците да се запознават с нигерийци, те това е пълна деградация на нацията им. Ама нали са васали на Америка, та май ги задължават американците и те да си напълнят острова с жители от други континенти.
Как ли би изглеждало по бТВ същото в София, някоя русокоса хубавица да е поканена на вечеря в циганската махала до летището, при сина на бай Манго?
Виж целия пост
# 8
Какво им е на нигерийците?
Виж целия пост
# 9
Вчера го хванах това предаване, с българин участник. Е, хубавицата си избра бозавия англичанин, другия беше симпатяга италианец.
Виж целия пост
# 10
Какво им е на нигерийците?

Ами според английските телевизии кожата на африканците не е еволюирала за живот на мъглявите британски острови. Не може да произвежда сама достатъчно витамин Д от малкото слънчеви лъчи налични в северна Европа. А липсата на този витамин води до рахит ( изкривяване на костите на краката ). Не е случайно, че хората в Шотландия са много белокожи, а нигерийците са яко тъмнокожи. На това Дарвин му вика еволюция.
Та нигериецът не е способен, дори и да го иска, да направи белокожи бебета на една англичанка. От което следва че тя ще има поколение неприспособено към мъгливия климат. И като "бонус", на децата ѝ ще им бъде по-друдно да си намират работа, сети се сама защо ще се получи така.
А белокожият белгиец на съседката е женен за африканка и е живял 17 години под лъчите на парещото слънце близо до екватора. После отишли в Монако да живеят и преди 3 години му открили рак на кожата и е прекарал неприятно лечение. Сега се пази от преки слънчеви лъчи дори от "нежното" срамежливо белгийско слънце. Ами така е, като никой не му е казал че неговият тип кожа не е еволюирала за да понася всекидневно в продължение на години парещото африканско слънце, сега го е страх за живота му и се крие като плъх по дупки, от слънцето в Белгия.
Виж целия пост
# 11
http://www.dailymail.co.uk/health/article-1387468/Black-couple-F … y-blond-hair.html
Това, че трудно ще си намери работа също е абсурдно. Не навсякъде в Нигерия е слънчево и топло. Като цяло и аз мога да се разболея от рахит и трудно да си намеря работа. Иначе хора като хора. Надявам се, че повечето хора се влюбват в човек заради характера, а не заради кожата.
Много тъжно!
Виж целия пост
# 12

И на мен ще ми е много тъжно след час и половина, като пусна да гледам The Voice UK по ITV HD, заради това че съдбата на 50% от младите англичанки ще зависи от двама чернокожи съдии, ама това е положението.
За същото предаване руснаци, украйнци, гърци, българи, италианци, французи и германци си намират бели съдии от европейски произход, но в Англията явно си нямат коренни жители да разбират от музика. Имат и десетки хиляди италианци преселили се на мъгливия остров, ама и те явно не стават за съдии, щото са само леко мургави но не са баш черни, не са типични африканци.
Тъжно, тъжно сърцето ми се къса.
Виж целия пост
# 13
Току що изгледах още едно предаване за запознанства по каналът 4seven, казва се First Dates Hotel.
Действието се развива в малък изолиран хотел в Италия през лятото и има басейн там. Някой е съчетал срещи мужду хора които не се познават предварително. И явно трябва да си ходиш на определената ти среща, нищо че една дама се заприказва с един навън до басейна, още преди да се е срещнала с който ѝ е бил определен от предаването. Този с който се заприказва тя и той трябваше да отиде на среща в бара с някаква друга. И то предавенето свърши. Обаче мъж и жена на около над 50 годинки се разбараха от раз и ги дадоха 4 месеца по-късно че са заедно. Тия успешните камерата ги снима как се гушкат излегнали се, все едно че са на по 20 години.
Това е доста интересно като предаване, хем са по бански до басейна, хем не е в студио и поради това много повече прилича на истински свалки. Присъсвитето на камерите не чувства толкова напрапено.
Голем бизнес са били запознанствата за телевизиите в Англия.
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия