Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Какво можем да дарим на онкоболните?

  • 2 224
  • 3
Здравейте! Нека започна от там, че съм на 17 години. Още като бях на 16 гледах как невинни деца страдат от това, че ги е покосила някоя болест. Първата мисъл, която ми дойде беше да даря кръв, но съответно трябваше да навърша 18. Преди 3 месеца навърших 18, без да се замисля отидох до болницата, направиха ми нужните изследвания и за щастие бях годна за кръводаряване. Преди да навърша своето пълнолетие, съм давала само дрехи и играчки, които на мен вече не са ми нужни. От няколко дни ми се върти тая мисъл да даря косата си, до кръста е. Но за съжаление е боядисана и не мисля, че биха я приели. Та моля дайте ми идея за благотворителност, ясно ми е, че ще кажете за материално подпомагане, но това не е по-силите ми, защото все още уча и завися от родителите ли си. Но жадувам да помагам на хора в неравностойно положение, да знам, че не съм напразно тук. А моята помощ е за някое дете/възрастен.
Виж целия пост
# 1
Ще чета с интерес темата, и аз чакам косата ми да порасне и да я даря. Мисля, че взимат всякаква коса , дължината е важна за обработка на перуката.
Виж целия пост
# 2
Помогнете на онкоболни пациенти да запазят косата си при лечение!
Да дарим коса?
Виж целия пост
# 3
Здравейте,  напоследък аз също много се замислям по този въпрос.  Решила съм да даря косата си, чакам я да порасне достатъчно. Зная, че трябва да е абсолютно натурална- не боядисвана, не къдрена, нито обработвана по какъвто и да било начин.  Не по- къса от 30 см.

Благодаря за полезната тема!!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия