Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Женска консултация Майчин Дом Варна

  • 312
  • 4
Здравейте бъдещи мами, предстои ми да се запиша за женска консултация в Майчин Дом Варна . Разбрах , че консултацията ще се води от акушер Аделина Колева , тъй като за мое огромно съжаление при Снежи Петкова , за която прочетох само хубави отзиви е прекалено заета и прехвърлят част от работата й на въпросната Колева ... Та се чудя дали случайно има някоя от Вас , която е била при нея и би могла да даде мнение !?
Ще съм Ви много благодарна !
Виж целия пост
# 1
Родих миналия месец. Моята аг работи със Снежи, това ми е втората бременност която следя при тях.
През цялата година Снежи отсъства доста пъти. Замества я акушерка от родилното, мисля че се казва Аделина Колева ( но може и аз да не съм разбрала)
Останах с много приятно,позитивно впечатление от нея. Като изключим това че картоните и документациите определено не са по нейната част😁 отношението към пациента е на ниво.
Вие искате да запишете консултация само при акушерката ли? Виждала съм в сайта им че има и такава опция.
Виж целия пост
# 2
Благодаря за отговора !
Иначе  не смятам да се записвам само на консултация , спряла съм се на Д-р М.Яков , макар и да съм леко със смесени чувства , но оставам с впечатление , че акушерката е също толкова важна , колкото и самият доктор.
Виж целия пост
# 3
Акушерката която следи бременността не води раждания. Поне Снежи и Рени не.
Реално тя води картона, назначава изследвания, тегли и мери. Последните седмици пуска и тонове на бебето.
За мен няма голямо значение при коя от акушерките си. По-важен е доктора, който следи бременността.
Виж целия пост
# 4
Има тема за Майчин дом, потърсете я, ще ви бъде от полза.
Акушерката, която води консултацията, не е водеща в случая. При нея основно е мерене на кръвно, теглене, слушат тонове, но основния преглед на бебето го прави д-р Яков. Добър избор сте направила, няма да съжалявате. И трите ми деца са родени в Майчин дом, при него, консултациите ми водеше Снежи, понякога Рени. Нямам оплаквания.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия