Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Спешно - къде в страната е най-добре да ме приемат за лечение на костно заболяване

  • 258
  • 6
Здравейте.
Трябва да знам къде в страната е най-добре да ме приемат за лечение на костно заболяване. Важно е да ме приемат веднага и да направят цялостен скенер за множество микротравми на костите, костна биопсия за твърдост и пр. Да се отнесат сериозно, без предубеждения, да действат внимателно и да направят всичко възможно. Има ли изобщо такова място? Положението ми е много сериозно до степен, че ако скоро не се направи нещо просто няма да има смисъл. Понеже съм от малък град далеч от София състоянието ми изисква специализиран транспорт и не позволява няколко пътувания, затова се налага да ме приемат веднага.
За транспорт се нуждая от съвет и помощ. Освен това моля ако някой знае къде да се обърна за съвет в случай, че не получа адекватна помощ да сподели.
Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 1
Всичко това може да се извърши в специализираните центрове по ревматология или ортопедия и травматология  към Университетските болници! Ако специалистите от тях преценят, че е нужно да се насочите за лечение другаде, биха го направили. От кой град си? Кой Университетски център е по-близо до вас? Другият вариант е в националните центрове по ревматология в София или пък по ортопедия и травматология също в София.
Виж целия пост
# 2
Благодаря ви. От Бяла Слатина съм.
Виж целия пост
# 3
Здравейте.
Трябва да знам къде в страната е най-добре да ме приемат за лечение на костно заболяване. Важно е да ме приемат веднага и да направят цялостен скенер за множество микротравми на костите, костна биопсия за твърдост и пр. ................................
Разбира се, че ще ти помогна - Медицински център по ревматология - 02/ 9581230. Задължително търсиш проф. Румен Стоилов!! Това е най-доброто което можеш да имаш!!!
За съжаление не мога да се сетя улицата, но е на гърба на  ВМА.
Това е.
Виж целия пост
# 4
Благодаря ви. Това ли е най-добрият вариант в страната и работи ли със ЗК? Направление за ревматолог ще свърши ли работа? Могат ли да ме приемат веднага непланирано? За посочения специалист прочетох, че е тесен специалист по възпалителни ставни заболявания, което е далеч от моя проблем.
Виж целия пост
# 5
Това е най-добрия вариант, друго по-добро място няма. Обади се по телефона, затова съм го написала и от регистратурата ще ти отговорят.
Виж целия пост
# 6
Благодаря.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия