Меню за гости

  • 19 211
  • 155
# 150
зелена салата хич не ми звучи добре още, особено както го дават да захлажда. пилешки бутчета също. ако искаш да е пиле - по-добре пържоли от бут.
Виж целия пост
# 151
Щом са супер традиционалисти, не ядат нищо странно и не може да е свинско, няма много варианти - пиле или агнешко. Телешкото изклювам зари качеството, което масово се предлага. Но и на агнешко много се цупят, та остава пиле. Предполагам, че на пълнено пиле всички биха се радвали, както и на цяло с картофи. Винаги някой иска бут, друг гърди, нищо няма да остане. Simple Smile
Виж целия пост
# 152
Ако е цяло пиле, ще трябват поне 3 за 15 възрастни.
Виж целия пост
# 153
аз така съм правила пилешко филе със сметанов сос и гъби, харесва се...може за гарнитура картофено пюре на топки отстрани в чинията, а за салата правя марули и спанак ситно нарязани, слагам вътре домати и краставици, червен лук и настърган морков, става много хубаво.
Задължително сухи мезета, кашкавал, сирене...
Виж целия пост
# 154
Да, задължително поне 3 пилета, че иначе кой ще яде и кой ще гледа... Grinning Ако са от по-ящните, може и три да не стигнат, предполагам че Кая си познава добре гостите и знае колко ядат, че да няма изненади. И сметанови и майонезени сосове не всички ядат, хубаво е да проучи ако реши да прави такъв.
Виж целия пост
# 155
Аз избягвам да приготвям пилешки хапки за гости,защото трябва да се сервират топли.Тоест не мога да ги приготвя предварително .Ако са студени не са толкова вкусни.
За толкова много гости ,при условие ,че са традиционалисти,бих приготвила например пилешки пържоли от бут или свински пържоли с картофи на фурната и гъби.Или отделно гъбен сос.И сервирам с резен лимон.
Някой предложи пилешко филе със сметанов сос -добра идея.


Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия